» » » Як виглядає айфон 6 (iphone 6)?

Як виглядає айфон 6 (iphone 6)?

Як виглядає Айфон 6 (iPhone 6)?
Як виглядає Айфон 6 (iPhone 6)?

Спочатку Apple випускали зібрані вручну комп`ютери, але з розвитком технічного прогресу і комп`ютерних і мобільних технологій в 2007 році корпорацією був випущений перший телефон власного виробництва - iPhone. Ідея нового продукту, запропонованого Стівом Джобсом, полягала в об`єднанні комп`ютера, мобільного телефону, музичного плеєра та фотокамери в одному пристрої. Більш докладно про історію бренду і його сходженні на світовий IT-олімп читайте в нашій статті Як виглядають Айфони (iPhone).

Основні характеристики моделі iPhone 6



Восени 2014 року компанія Apple випустила нову модель iPhone - iPhone 6. Давайте розберемося, як виглядає ця модель телефону і чим відрізняється від попередніх.

  1. Головною особливістю моделі є товщина смартфона, яка менше 7 мм
  2. Телефон оснащений розширеною пам`яттю - 128 ГБiPhone 6
  3. Великий екран - 4.7 дюйма, однак щільність пікселів колишня (як у всіх моделей iPhone 5) - 1334х750 пікселів на дюйм.
  4. Якщо говорити про дизайн Айфон 6, то думки власників кілька розділилися: хтось віддає перевагу округленим гранях смартфона (схожість з дизайном iPod touch останнього покоління), а хтось залишився розчарований таким дизайнерським рішенням.
  5. Також з нововведень зовнішнього вигляду телефону - пластикові смужки-вставки на корпусі, призначені для усунення проблем зі стільниковим зв`язком. Незважаючи на те, що за кольором вони ідентичні кольором самого телефону, смужки кидаються в очі, і деякі приписують цей елемент нової iPhone 6моделі швидше до мінусів, ніж до плюсів візуальних нововведень.
  6. Виступаюча камера iPhone 6, судячи з відгуків, сприймається скоріше як мінус нової моделі.
  7. Кнопки і роз`єми на корпусі смартфона по розташуванню ідентичні всім моделям iPhone 5, проте за формою є відмінність. Кнопка живлення тепер розташована в правій грані, а не у верхній, кнопка сама не пряма, як у iPhone 5s, а трохи вигнута
  8. На відміну від iPhone 5s нової моделі, створюється ілюзія ще більшої наближеності до нас екрану за рахунок заокруглень по краях корпусу.iPhone 6
  9. Екран у новій моделі помітно темніше на відміну від попередніх моделей, і між зовнішнім склом і поверхнею внутрішнього немає проміжку.
  10. Новий айфон поставляється з операційною системою IOS 8 c основними нововведеннями в області функціонування ОС iPhone. Наприклад, повідомлення доповнені можливістю відеоповідомлень. В IOS моделі iPhone 6 є нововведення, поки доступне тільки даної моделі айфона, - горизонтальний режим головного екрана.
  11. Ємність батареї збільшилася в порівнянні з моделлю 5s.
  12. Оснащеність камерами ідентична моделям 5 і 5s - 8 мп, проте iPhone 6 оснащений рядом нових можливостей роботи з камерою і фотографіями.


У висновку хочеться відзначити, що нічого надреволюційних в новій моделі iPhone iPhone 6від Apple немає. Однак багато хто помітив одну цікаву особливість нової моделі: смартфон злегка гнеться. Цей факт викликає скоріше занепокоєння, ніж захват. Можливо, вже зараз в зв`язку з цим компанія Apple коригує конструкцію нового смартфона.

Про відмінності iPhone 6 від iPhone 6 Plus - більш нової моделі, яка теж наробила чимало галасу в світі IT-технологій - ви прочитаєте в статті Чим відрізняються айфони.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!