» » » Як зняти кришку з айфона?

Як зняти кришку з айфона?

Як зняти кришку з айфона?
Як зняти кришку з айфона?

Найпопулярніший смартфон серед усіх існуючих на сьогоднішній день - айфон - відомий своїм гарною якістю. Компанія "Apple" стежить за своєю репутацією і навіть не ремонтує зламалися айфони на гарантії, а замінює їх на нові. Але навіть незважаючи на це часом виникають ситуації, коли нам необхідно в домашніх умовах розібрати айфон. Тому далі розглянемо, як зняти кришку з айфона, щоб не пошкодити його.

Як зняти кришку з айфона: інструкція

Для того щоб зняти задню кришку з будь-якого айфона, вам знадобиться оригінальна п`ятипроменева і хрестова викрутки, пінцет, а для зняття кришки з IPhone 5 ще й вакуумна присоска. Якщо ви твердо вирішили розібрати свій смартфон в домашніх умовах, уважно вивчіть інструкції, представлені нижче і чітко дотримуйтесь їх вказівками.

Як зняти задню кришку з IPhone 4

Щоб зняти задню кришку з цієї моделі айфона, в першу чергу потрібно перевести його в беззвучний режим.

  1. Потім відкрутите гвинтики, які знаходяться в нижній частині телефону.
  2. Після цього поставте великі пальці на кришку телефону по краях і приблизно посередині і акуратно штовхніть його вперед.
  3. Потім обережно зніміть кришку смартфона.

От і все.

Як зняти задню кришку з IPhone 5



Перед тим як зняти задню кришку цієї моделі смартфона, необхідно вийняти лоток з sim-картою. В іншому випадку ви, швидше за все, зашкодить айфон.

  1. Потім відкрутите гвинти, які утримують кришку.
  2. За допомогою спеціальної присоски, яка кріпиться на нижню частину смартфона, повільно відсуньте нижню частину модуля.
  3. Верхню його частину постарайтеся не чіпати, оскільки саме там розташовані важливі шлейфи.
  4. Щоб остаточно зняти задню кришку, акуратно вставте тонку пластикову картку під дисплей і відокремте його від задньої кришки.

Мета досягнута.

Перед тим як проводити зі своїм айфоном такі маніпуляції, гарненько оціните всі ризики. Навіть незважаючи на те, що зняти задню кришку з айфона досить просто, можливо правильніше буде довірити цю справу фахівцеві в сервісному центрі. Адже в кінцевому підсумку вся відповідальність за подальшу долю вашого айфона ляже на вас.

Якщо хочете дізнатися більше про те, як розібрати айфон, читайте наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!