» » » Як зняти кришку з телефону?

Як зняти кришку з телефону?

Як зняти кришку з телефону?

Знання того, як зняти кришку з телефону, може стати в нагоді особливо тоді, коли потрібно поміняти сім-карту, вставити карту пам`яті, змінити акумулятор в разі його псування або придбання нового і т. Д.

Принцип зняття кришки на мобільних пристроях приблизно однаковий.

знімаємо кришку

Якою б не була причина, зняття задньої кришки - процес, який потрібно вміти виконувати кожному користувачеві мобільного пристрою:

  1. Для початку візьміть телефон в руки. Тепер його потрібно перевернути вниз "обличчям", щоб бачити задню панель пристрою. Весь процес займе зовсім небагато часу, але знімати кришку необхідно двома руками.
  2. Переверніть телефон «догори ногами» таким чином, щоб нижня частина мобільного телефону (там, де розташований мікрофон) виявилася вгорі, а верхня (там, де динамік, який прикладаємо до вуха) виявилася внизу.
  3. Тепер двома великими пальцями лівої і правої руки натискайте на місце фіксатора на кришці. Зазвичай воно розташоване під камерою, але якщо немає камери, то вгорі кришки, або ж воно буде позначено рельєфними елементами. Далі слід разом з натисканням відсувати кришку у напрямку від себе.

Якщо телефон новий, то кришка буде відкривати з додатком великих зусиль, але з часом цей процес буде виконуватися все легше і легше.

Крім того, кришки деяких мобільних пристроїв фіксуються гвинтами, тому для зняття кришки все гвинти необхідно відкрутити.

Бувають і такі телефони, в яких зняти кришку здається просто неможливим. Про способи вирішення проблем в складних випадках читайте в статті Як відкрити кришку телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!