» » Як зняти головку epson?

Як зняти головку epson?

Як зняти головку Epson?

Під час постійної експлуатації струменевих принтерів Epson, можуть виникати різні проблеми з печаткою: погіршення якості, зміщення рядків і так далі. Для усунення таких проблем практично завжди необхідно зняття голівки принтера. Але, як зняти головку Epson, щоб не пошкодити її?

послідовність розбирання

Отже, причиною зняття може бути поява плям на папері під час друку. У разі появи плям на чорному кольорі, потрібно буде перевірити і інші кольори. Якщо з ними все нормально, доведеться дуже акуратно і уважно зняти друкувальну головку з принтера і промити її.

Щоб зняти головку, необхідно знайти і відкрутити шурупи, які розташовані на задній частині пристрою. Потім акуратно знімаються кришки з боків принтера. Щоб це зробити, необхідно обережно підчепити засувку, за допомогою довгої тонкої викрутки, яка пройде через принтер.



Перед тим, як зняти друкувальну головку Epson, необхідно демонтувати пристрій для утримування паперу. Для цього, на тримач паперу потрібно трохи натиснути і зрушити вправо або вліво. Тепер можна зняти корпус пристрою, відкрутити шуруп і підчепити засувки спереду і ззаду. Потім підняти корпус і від`єднати шлейф, який підключений до панелі управління принтером.

Коли корпус знятий, можна приступати до зняття кришки каретки. Щоб це зробити, необхідно підняти тримач, відкрутити шуруп і акуратно зняти кришку. Тонкі шлейфи, які можна буде побачити, знімати не можна. Тепер виникає питання: як зняти головку принтера Epson? Друкуюча головка тримається на двох шурупах, які потрібно буде відкрутити всередині каретки. Знімати головку необхідно вкрай акуратно, щоб не зачепити штуцери, за якими здійснюється подача чорнила, руками їх краще не чіпати.

Виконавши всі перераховані дії, необхідно зняти друкувальну головку з принтера Epson для наступного промивання. Під час виконання зняття, необхідно запам`ятати послідовність виконаних дій і акуратно скласти всі деталі в коробочку, щоб не втратити. Якщо цього не зробити, в процесі установки головки і збірки принтера можуть виникнути серйозні проблеми.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!