» » » Пріора: як зняти обшивку дверей?

Пріора: як зняти обшивку дверей?

Пріора: як зняти обшивку дверей?
Пріора: як зняти обшивку дверей?

Лада Пріора - це автомобіль, який є в наявності у багатьох російських водіїв. Деякі проблеми в ньому можна ремонтувати самостійно. Наприклад, іноді потрібно налаштувати шумоізоляцію або ж встановити правильно ручку двері і електронне управління склом, тому може виникнути питання, як зняти обшивку дверей на Пріорі.

знімаємо обшивку

Будова дверей в даному автомобілі дуже просте. Обшивка тримається на саморезах. Також є певні власники із пластику, звані кліпсами. Коли знімається обшивка, може виникнути ймовірність того, що ці кліпси переламаними. Особливо це може бути, коли на вулиці сильні морози. Тому перед розбором двері радиться придбати нові кліпси. Для роботи також вам буде потрібно викрутка з фігурним і прямим наконечником.

  1. Перед тим як почати роботу, потрібно від`єднати мінусовій провід від акумулятора.
  2. Від`єднання обшивки від дверей починається з двох саморізів, які перебувають в ручці. Вона має модуль управління підйомом стекол.
  3. Тепер, взявши фігурну викрутку, слід відкрутити шуруп, що знаходиться всередині ніші ручки, яка відкриває двері.
  4. Внизу двері також знаходяться гвинти, які тримають оббивку. Їх варто відкрутити.
  5. Наступний етап - відкручування фіксатора, що блокує замок. Сам штир потрібно втопити всередину обшивки.
  6. Основне кріплення знято, тепер вся оббивка тримається тільки на пластикових пістона. Потрібно акуратно тягнути всю обшивку на себе. Кожен пістон повинен отщелкивали поступово.
  7. Коли всі кріплення звільнені, обшивку слід підняти вгору і вивести її з отвору скла. Весь цей час обшивка тримається на дроті харчування від електронного управління для скла.
  8. На останньому етапі потрібно відтягнути засувку роз`єму дроти електронного управління. Таким чином можна зняти обшивку на Пріорі, тепер двері готова до ремонту.


Додаткові рекомендації можна знайти в статті Як зняти обшивку дверей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!