» » » Як зняти обшивку дверей багажника?

Як зняти обшивку дверей багажника?

Як зняти обшивку дверей багажника?

Незалежно від того, який кузов у вашого авто - седан, хетчбек, позашляховик або будь-який інший, на кришці або двері багажника завжди є обшивка. В процесі експлуатації автомобіля може знадобитися її демонтаж, щоб усунути неполадки з задніми ліхтарями, замком багажника або установкою вібро / шумоізоляції. У статті розглянуто детальний процес, як зняти обшивку дверей багажника.

Зняття обшивки кришки багажника

  1. Спочатку треба демонтувати накладні елементи з обшивки:
  2. Практично кожен сучасний автомобіль обладнаний ручкою для зручного закривання кришки багажника, тому необхідно її відкрутити за допомогою хрестоподібної викрутки або викрутки типу "зірка".
  3. Якщо є інші пластикові накладки, їх потрібно просто відщепнути.
  4. Візуально визначте: обшивка є цілісною деталь або складається з різних елементів.
  5. Якщо деталь цільна, то її можна витягати, отщелківая по всьому периметру пістони.
  6. Пістони можуть перебувати всередині обшивки. Для цього можна підчепити деталь плоскою викруткою, щоб далі можна було зволікати обшивку руками. Коли пістони витягнуті, залишається зняти обшивку з засувок.
  7. Також вони можуть бути розташовані зовні по всьому периметру. В даному випадку їх зручно знімати спеціальною вилкою, що нагадує обценьки, або ж акуратно підчіплювати плоскою викруткою.
  8. Якщо обшивка складова, то краще знайти інструкцію до конкретно вашої моделі, оскільки можливий певний порядок зняття кожного елемента.

Читайте також і іншу статтю на цю тему: Як зняти обшивку дверей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!