» » » Як зняти грубку на 2114?

Як зняти грубку на 2114?

Як зняти грубку на 2114?
Як зняти грубку на 2114?

Багато автолюбителів можуть зіткнутися з проблемою поломки печі радіатора: дме холодних повітря, піч не включається. У зв`язку з цим багато хто задається питанням, як зняти грубку на 2114 для ремонту або заміни. Пропонуємо скористатися даною інструкцією, яка допоможе витягти піч.

витягуємо піч

Перш ніж приступити до зняття грубки, необхідно:

  1. Підготувати інструмент. Найкраще в даному випадку підійдуть короткі викрутки.
  2. Убезпечити руки від порізів і подряпин: все необхідно виконувати в рукавичках і в одязі з довгими рукавами.
  3. Злити рідину, що охолоджує. Для цього слід відкрити кришку розширювального бачка, загорнувши попередньо шланг в місце заглушки в двигун.

Основні дії

  1. Відключіть бічні панелі і бардачок, найголовніше - відкрутити все кріплення. Також не варто забувати про бічних кріпленнях і про тих, які розташовані на підлозі.
  2. Далі слід відкрутити гвинти, які тримають троси з правого та лівого боків.
  3. Після того як всі кріплення витягнуті, можна потягнути на себе панель. Якщо все в порядку, вона повинна плавно йти вперед. Якщо не виходить її від`єднати, значить, необхідно перевірити, чи всі кріплення витягнуті.
  4. Від`єднайте хомути від радіатора. Увага! Під час роботи може сочитися тосол, тому підготуйте для цього ємність. Варто відзначити, що охолоджуючої рідини може бути досить багато в самій печі, тому необхідно запастися також ємністю, в яку будете збирати всю рідину.
  5. Тепер можна витягти радіатор. Оскільки необхідно підняти панель, найкраще покликати напарника, так як без нього буде складно це зробити.


Знявши стару грубку ВАЗ-2114, можна замінити її на нову, виконавши все за інструкцією в зворотному порядку.

Інша корисна інформація для автолюбителів знаходиться в розділі Ремонт автомобіля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!