» » » Як зняти задній міст?

Як зняти задній міст?

Як зняти задній міст?

Найчастіше причиною зняття заднього моста є редуктор, який може сильно гудіти. Його можна відремонтувати або поставити новий. Не всі знають, як зняти задній міст в домашніх умовах. Так як він майже у всіх однаковий, сам принцип його зняття не відрізняється, але для кожної машини є свої нюанси.

Демонтаж заднього моста

  1. Насамперед слід покласти під передні колеса опори, щоб машина не покотилася. Далі необхідно підняти задні колеса, щоб можна було пролізти під машину.
  2. Перед зняттям заднього моста і редуктора потрібно зняти колеса, гальмівний барабан, колодки і піввісь. Щоб витягнути піввісь, необхідно відкрутити все гайки, а щоб зняти редуктор, важливо зняти не тільки першу, але і другу вісь.
  3. Коли кардан відкручу, його можна просто зірвати, так як зняття редуктора він не заважатиме. Крім того, важливо злити масло з заднього моста, а тільки потім відкручувати все болти для зняття редуктора. Тепер, щоб витягнути задній міст, потрібно від`єднати будівель трос ручного гальма від направляючої. Фланець карданного валу від`єднуємо від фланця провідної шестерні.
  4. Коли йде процес від`єднання гальмівних шлангів, потрібно заглушити всі отвори, щоб звідти не витекла рідина. Під балкою заднього моста слід встановити опори і трохи опустити кузов, навантаживши злегка підвіску, від`єднати тяги, амортизатори і підвіски. Задній міст залишається стояти на опорах.

Читайте також:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!