» » » Як розібрати nokia x2?

Як розібрати nokia x2?

Як розібрати Nokia X2?

Іноді трапляються ситуації, коли необхідно розібрати свій стільниковий телефон. Така необхідність може виникнути з ряду самих різних причин. Розберемося більш детельно, як розібрати nokia x 2 00. Після прочитання цієї статті ви зможете зробити це самостійно.

Інструменти

Для того щоб здійснити розбирання телефону знадобиться викрутка TORX T-6, а також невелика плоска викрутка, щоб підчіплювати засувки на екранах і материнську плату. Крім цього, буде потрібно «озброїтися» спеціальним інструментом для розбору корпусів, що є аналогом Nokia SRT-6, і спеціальною лопаткою. Останні два інструменти можна замінити і плоскою викруткою. Головне обернути її жало папером для того, щоб не подряпати корпус телефону, виконаний з пластмаси.

алгоритм розбирання

  • На початку процесу розбирання слід зняти кришку акумуляторного відсіку. Щоб зробити це, необхідно легким рухом натиснути на засувку, розташовану в пазу. Потім потрібно дістати акумуляторну батарею.
  • Тепер слід приступити до зняття накладки над камерою. Для цього потрібно взяти інструмент для розбору корпусів і підчепити їм накладку, таким чином, щоб дві перші засувки змогли відокремитися. Далі необхідно інструментом для розбору корпусів обережно провести між накладкою і корпусом. Так дві верхні засувки зможуть роз`єднати. Після цього можна буде роз`єднати і залишилися дві засувки. Тепер можна зняти накладку і відкрити заглушку порту USB.
  • Після відкриття заглушки, слід прибрати її з корпусу телефону. Потім, скориставшись викруткою, необхідно буде викрутити по черговості два шурупа. Повторно використовувати їх вже не можна.
  • Далі слід почати акуратно знімати фронтальну панель телефону. В першу чергу необхідно відкрити заглушку відсіку SD-карти, після чого можна буде без праці роз`єднати з правого боку на панелі дві заглушки, а потім і дві засувки з лівого боку. Тепер потрібно роз`єднати ще одну засувку, розташовану праворуч, посередині і одну засувку зліва. На завершення залишилося від`єднати останні дві засувки з нижнього торця. Після цього можна легко зняти фронтальну панель.
  • Розглянемо далі, як розібрати nokia x2. Наступний етап процесу включає в себе зняття клавіатури і заглушки відсіку SD-карти. Після цього потрібно викрутити чотири шурупа, роз`єднати всі засувки і зняти металеву рамку.
  • Фінальний етап. Тепер можна роз`єднати роз`єм шлейфу матриці і зняти дисплей. Після чого, відігнувши засувку, можна витягти материнську плату з корпусу. Потім за допомогою маленької викрутки слід зняти камеру, дістати антенний модуль, динамік і роз`єм зарядника.


Тепер розбирання закінчена. Для того щоб наочно ознайомитися з тим, як розібрати телефон nokia x2, слід перейти за наступною засланні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!