» » » Як розібрати nokia n8?

Як розібрати nokia n8?

Як розібрати Nokia N8?

Щоб почистити телефон або поміняти в ньому необхідні деталі, його слід розібрати. Якщо старі моделі мобільних апаратів розбиралися за кілька хвилин, то сучасні вимагають більш копіткої роботи. Наприклад, телефони Nokia, а саме його модель N8 потребує не тільки в ретельної і акуратною системі для розбору, а й у допоміжних інструментах. У питанні про те, як розібрати Nokia N8, допоможе наша покрокова інструкція.

  • Приготуйте викрутку, видаліть з поверхні воду, протріть від пилу. Підберіть інструменти, що нагадують лопатку, наприклад, негострий ніж з заокругленим кінцем. Тепер можна приступити до відкручування болтів з обох сторін смартфона. Зніміть гвинти, отщёлкніте верхню накладку, від`єднайте від корпуса нижню панель.
  • Для телефону N8 Nokia розбирання трохи складна. Смартфон складається з декількох частин, які необхідно знімати по черзі. Тому після того як ви від`єднали панелі, переверніть телефон батареєю вгору. Зніміть заглушку, дістаньте батарею за допомогою допоміжного інструменту, потягнувши за язичок.
  • Тепер потрібно приступити до внутрішнього розбору. Відкрутіть болти викруткою зверху і знизу. Потім у вас з`явиться вільний доступ до зняття дисплея. Його необхідно дістати, трохи піддягши інструментом (лопаткою), але не відділить від сенсорної панелі. Для того щоб дістати екран повністю, необхідно від`єднати роз`єми, які кріплять і дисплей. Подденьте їх до клацання. Візьміть дисплей, трохи піддягніть його, щоб він відійшов від сенсорної панелі.
  • Тепер можна розкрутити болти зверху корпусу, а також по обох боках. Потім можна легко від`єднати антену зверху корпусу, підчепивши її допоміжним інструментом. Можна зняти кріплення дисплея, від`єднавши його від корпусу. Телефон практично розібраний. Залишилося лише трохи підчепити пальцями панель, на якій знаходяться плати смартфона, і таким чином від`єднати її від заднього корпусу. Тепер можна приступити або до заміни необхідних деталей, або до чищення дисплея і іншого.


Ось тепер, думаю, вам зрозуміло, що і як робиться при розбиранні телефону Nokia N8. Але для більш повного сприйняття радимо ознайомитися з відеоуроки по даній темі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!