» » » Як розібрати nokia n73?

Як розібрати nokia n73?

Як розібрати Nokia N73?

Мобільний пристрій Nokia N73 є досить зручним, практичним і часто використовуваним мобільним пристроєм серед користувачів. Так як в даному телефоні існують всі нові, і головне - потрібні, функції для повсякденного користування (хороша камера, радіо, великий екран, міцний корпус, Bluetooth, підтримка МР3).

Щоб знати, як розібрати Nokia N73, потрібно усвідомити для себе одне - працездатність вашого телефону після складання, повністю залежить від ваших правильних дій. Також розібравши свій мобільний пристрій, ви автоматично втрачаєте гарантії на ваш телефон. І якщо ви не впевнені в своїх силах, то краще звернутися до фахівців. У даній статті буде розписана покрокова для

Покрокова інструкція розбирання телефону



Для розбирання нам знадобляться такі інструменти, як: маленька викрутка форми «зірки», пінцет або щось тонке, плівка для захисту дисплея вашого телефону. Але потрібно обов`язково розуміти, що операція по розбиранню складається з елементарних дій, але потребують злагоджених рухів і знання того, що ви робите. Насамперед, наклейте на дисплей захисну плівку, від попадання пилу на екран.

  • Отже, сама розбирання Nokia N73 починається зі зняття задньої кришки телефону. Далі виймаєте акумулятор.
  • Також, можна наклеїти захисну плівку і на камеру.
  • Далі знімайте окантовку в телефоні. Обережно, щоб не пошкодити корпус! Для цього потрібно орудувати плоским предметом, вставити його в правий нижній кут телефону і підняти, таку ж дію здійснити і в лівому куті телефону.
  • Після зняття окантовки, ви побачите засувки з боків і зверху телефону. Звільніть їх і зніміть передню панель з клавіатурою. На екран панелі теж можете наклеїти захисну плівку.
  • Далі, перевернувши телефон «лицем», ви побачите шість гвинтів. За допомогою викрутки відкрутіть їх.
  • Зняття дисплея - дуже важливий етап розборки. Збоку металевої пластини ви побачите засувку, яку можна звільнити за допомогою плоского предмета. Далі, пінцетом, обережно виймаєте дисплей. За дисплеєм ви побачите ще один гвинт, цей гвинт кріпить металеву серцевину телефону.

Що б більш точно і з малюнками побачити розбирання телефону даної моделі, прикріплюю посилання: "Як розібрати Nokia N73?".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!