» » » Як наклеїти плівку на телефон?

Як наклеїти плівку на телефон?

Як наклеїти плівку на телефон?
Як наклеїти плівку на телефон?

Наклеїти плівку на екран мобільного телефону - це завжди проблема для новачка. Щоб плівка рівно лягла на поверхню екрану мобільника і протрималася там якомога довше, дотримуйтесь наших порад.

Підготуйте екран

Перед тим як наклеїти плівку на телефон, потрібно зняти з екрану всю пил, крихти, відбитки. Очистити повністю поверхню можна за допомогою спеціальних засобів. Можна використовувати рідину для очищення екрану монітора комп`ютера. Вона підійде ідеально. Якщо застосувати спирт, поверхня дисплея телефону може серйозно постраждати.

Тримайте телефон за задню панель, коли будете протирати поверхню екрану. Найкраще покласти його на чисту і суху поверхню. Наприклад, на підвіконня. У приміщенні не повинно бути пилу, оскільки на вологий екран вона буде знову осідати. Можете використовувати для проведення цієї процедури ванну. Візьміть серветки, які призначені для очищення монітора. Їх текстура ідеально підійде для зняття пилу і відбитків з дисплея телефону. Вони не залишають ворсинок на відміну від інших серветок чи вати, не роблять «розлучень» на поверхні.

Підготуйте плівку

Для того щоб наклеїти захисну плівку на телефон, потрібно дістати її з упаковки і покласти на чисте сухе місце. На плівці можна побачити захисні наклейки. Не треба їх відразу ж знімати. Спочатку потрібно подивитися на написи, що знаходяться на цих наклейках. На них вказані цифри (1 і 2) для того, щоб знати, яким боком клеїти.

наклеюйте плівку



Покладіть перед собою телефон. Для того щоб правильно наклеїти плівку на телефон, спершу потрібно докласти її праву сторону до екрану. Тепер потрібно акуратно, щоб не залишити сліду на самій плівці, відігніть захисну наклейку. Це потрібно робити по довжині, а не по ширині. Прикладіть, звільнений від захисту край плівки до екрану. Робіть це не поспішаючи, ретельно прикладаючи плівку, щоб вона лягла рівно. Подивіться, наскільки захисна плівка прилягає до краю екрану. Якщо потрібно, поправте. Постарайтеся, щоб плівка чітко перебувала на своєму місці, адже якщо клеїти і знімати її більше трьох разів, вона не буде триматися.

Коли один край точно лежить по лінії краю екрану, можете знімати решту захисну наклейку. Не варто поспішати, оскільки може вийти нерівно. Знімайте поступово, зверху вниз. Потрібно зробити так: коли приклеєний один край, продовжувати процес краще зверху екрану. Так ви зможете допомогти плівці приклеїтися пальцем і не зачепити сам екран.

Дійшовши до низу екрану. Знімайте захисну наклейку поступово. Після того як ви наклеїти плівку, на екрані можуть з`явитися пухирі. Для того щоб цього уникнути, в процесі наклеювання плівки поступово і ретельно розгладжуйте кожен знову приклеєний міліметр плівки. Так ви не дасте повітрю проникнути між екраном і плівкою. Якщо ж бульбашок не вдалося уникнути, спробуйте їх звідти прибрати. Можна скористатися лінійкою, кредитною карткою або календариком. Просто проведіть по екрану кутом зверху, спускаючись вниз. Повітря, що накопичився під плівкою, вийде, і екран залишиться рівним. Однак будьте обережні, щоб не подряпати плівку. Не використовуйте для цієї мети ножиці або інші гострі предмети. Ви пошкодите і екран, і плівку. Якщо ви хочете побачити наочно, як приклеювати плівку, можна подивитися відео. Наклеїти плівку на телефон насправді не так-то й складно, головне - не поспішати, робити все поступово і якісно і точно визначити положення плівки на екрані.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!