» » » Як прибрати подряпини з телефону?

Як прибрати подряпини з телефону?

Як прибрати подряпини з телефону?

Сьогодні практично не зустрінеш людину, у якого не було б мобільного телефону. Жити без зв`язку в сучасному світі просто неможливо, тому мобільні телефони дуже затребувані і активно експлуатуються. Природно в процесі експлуатації вони можуть втратити свій початковий зовнішній вигляд, зокрема обзавестися подряпинами на корпусі і екрані. У цій статті ми розглянемо, які способи допоможуть усунути ці дрібні пошкодження.

Також рекомендуємо прочитати статтю - Як позбутися від подряпин.

Як прибрати подряпини з екрану

Подряпини, що з`являються на екрані телефону, можна розділити на дрібні і глибокі. Способи їх усунення відрізняються.

Прибираємо дрібні подряпини

  1. Перший спосіб, він же найпростіший, полягає в наклеюванні на екран спеціальної захисної плівки. Під нею дрібні подряпини не будуть помітні.
  2. Як засіб для заповнення дрібних тріщин можна використовувати силіконову змазку у вигляді аерозолю. Її наносять на екран і протягом декількох хвилин протирають сухою і м`якою тканиною (краще бавовняної).
  3. Третій спосіб - скористатися спецзасобом для усунення пошкоджень з дисків DVD і CD (воно продається у відділах комп`ютерної техніки). Склад розпилюють на поверхню екрану, після чого скло ретельно полірують.

Прибираємо глибокі подряпини

Вищеописані методи підходять лише для усунення малопомітних ушкоджень, глибокі подряпини віддаляються з телефону наступними способами.

спосіб 1



знадобиться:

  • Машинне масло;
  • Полірувальна паста (наприклад, Displex);
  • Малярська стрічка;
  • Бавовняна серветка.

Мобільний телефон розбирають, виймають подряпане скло. Якщо скло не піддається, то щоб уникнути псування апарату не варто старатися. Можна скористатися малярським скотчем, заклеївши екран по периметру і залишивши відкритим пошкоджене місце. На скло наносять машинне масло разом з полировальной сумішшю і вичікують деякий час, дозволяючи складу проникнути вглиб подряпини. Потім плавними круговими рухами суміш втирають м`якою бавовняною серветкою протягом 50-60 хвилин. В процесі суміш з масла і пасти потрібно періодично додавати. Після закінчення відновної процедури екран придбає первозданну красу і порадує вас ідеально гладкою поверхнею. Не забудьте протерти його насухо чистою тканиною, після чого можете зібрати телефон.

спосіб 2

знадобиться:

  • Паста ГОІ;
  • Машинне масло;
  • Тканинна серветка;
  • Наждачний папір.


Порядок дій схожий з першим способом, тільки в цьому випадку, перш ніж приступити до поліруванню екрану, потрібно зняти з нього тонкий шар покриття. Роблять це шматком наждачного паперу, змоченим у воді. Потім наносять суміш для полірування, що складається з машинного масла і пасти ГОІ, і втирають м`якою серветкою до усунення пошкоджень.

спосіб 3

знадобиться:

  • Засіб для сушіння лаку (використовується для прискорення висихання декоративного лаку для нігтів);
  • спирт;
  • Чистий серветка.

Подряпини на екрані телефону протирають спиртом і дають висохнути. Після цього акуратно наносять засіб для сушіння лаку і полірують екран. Цей метод користується популярністю у дівчат, так як у них завжди в наявності даний засіб.

Детальніше ця тема обговорюється в статті Як прибрати подряпину з екрану.

Як прибрати подряпини з корпусу

Ці ж способи підходять і для видалення подряпин з корпусу телефону, хоча деякі вважають за краще просто його замінити. Сьогодні у продажу величезна кількість різноманітних корпусів різного забарвлення і після заміни створюється враження, що у вас в руках абсолютно новий телефон.

Про інших способах усунення подібних ушкоджень читайте в нашій статті - Як прибрати подряпини з пластика.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!