» » » Як відполірувати автомобіль?

Як відполірувати автомобіль?

Як відполірувати автомобіль?

Полірування автомобіля - це процедура, призначена не тільки для додання йому відмінного зовнішнього вигляду, але також вона необхідна і для усунення мікротріщин, подряпин і нерівностей покриття. Крім того, свіжий шар фарби дозволить захистити кузов від атмосферних опадів, а головне від льоду, який викликає на поверхні мікротріщини і іржу. У багатьох цей процес має відповідний йому простими діями: зачищаємо - рівномірно наносимо - поліруємо. Але все не так швидко і просто, як може здатися на перший погляд.

Де слід полірувати автомобіль

Технологія полірування машини передбачає кілька етапів. І перед тим як відполірувати автомобіль, потрібно буде пройти підготовчий процес, оскільки без нього не буде можливості отримати якісний результат. Вам буде потрібно начисто вимити кузов, видалити з нього сліди бітуму, бруду і антикору. І після цього, вам потрібно буде задуматися над тим, де відполірувати автомобіль. Адже цілком зрозуміло, що проводити таку процедуру на вулиці буде не можна, оскільки навіть при ясній погоді буває невеликий вітер, а він в свою чергу принесе крупинки пилу, які просто неприпустимі при проведенні таких робіт. Тому, вам буде потрібно закотити свою машину в таке приміщення, де не буде протягів, а також прямих сонячних променів. При цьому важливо, щоб приміщення було добре освячено, адже тільки так вам буде видно навіть дрібні подряпини і потертості.

Як правильно відполірувати автомобіль



Після того, як ваша машина буде вимита і поставлена в приміщення, можна буде приступати безпосередньо до полірування. Починати її потрібно з даху автомобіля і поступово спускатися нижче. Для початку потрібно прибрати глибокі подряпини. Для цього потрібно буде взяти крупноабразівную пасту. Потім умовно розділіть всю поверхню кузова вашого автомобіля на окремі ділянки 45х45 см. Для здійснення обробки на кожному з них вам знадобиться, приблизно, по 30 г пасти (2 ч. Ложки). Зазначена кількість розмажте по першої ділянки, а потім візьміть поліровану машинку з колом для грубої полірування і встановіть на неї саму мінімальну швидкість. Після цього можна починати, за допомогою неї, рівномірно розподіляти пасту по поверхні. Кожна ділянка потрібно буде проходити такий машинкою два рази. Потім потрібно буде збільшити швидкість і обробити поверхню ще на один раз. Як тільки, ви справите шліфування, таким чином, по всьому кузову, вам необхідно буде прибрати залишки пасти сухою м`якою ганчіркою.

Потім вам потрібно буде повторно відполірувати автомобіль, процедура здійснюється аналогічно першому етапу, але при цьому для її проведення потрібно взяти мелкоабразівной пасту і відповідний полірувальний круг. Як тільки цей етап буде проведений, вам необхідно буде нанести на кузов захисне покриття. Для цього візьміть полірувальну машинку і спеціальну поролонову насадку, нанесіть трохи захисної пасти на кузов і розітріть її якомога краще. Після цього знадобитися видалити залишки кошти і залишити його на пару хвилин. Далі потрібно буде включити полірувальну машинку на середню швидкість і обробити її всю поверхню кузова. Після цього всі роботи будуть завершені. Тепер ви знаєте, як правильно відполірувати автомобіль. Як видно, це не так складно, головне дотримуватися послідовність. Тоді результат вас не розчарує.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!