» » » Як закрити машину?

Як закрити машину?

Як закрити машину?

В далеких поїздках і в повсякденній експлуатації з вашою машиною можуть трапитися різні неприємні ситуації. Періодично на автомобілі можуть виникати різні подряпини, вм`ятини або навіть дірки. Звичайно, для усунення цих проблем можна звернутися в автосервіс. Але для того, щоб заощадити гроші, можна постаратися вирішити дані проблеми самостійно. Дізнайтеся, як закрити машину своїми руками, не вдаючись до допомоги дорогих автосервісів.

усуваємо подряпину



Якщо подряпина на вашому автомобілі невелика і неглибока, то можна використовувати поліроль, олівець-Антіцарапін або полірувальну пасту. Застосовуючи засоби такого роду і знявши невеликий шар полірування, можна досить легко домогтися рівної поверхні. Просто нанесіть цей засіб на подряпину і заполіруйте її. Куди складніше йде справа з глибокими подряпинами, що мають білий колір. Що робити з ними, як закрити подряпину на машині, якщо вона зачіпає шар фарби, а може бути навіть і метал? Для її усунення необхідно розвести трохи автоемалі потрібного кольору. Помішуючи її сірником, слід дочекатися, коли емаль стане консистенції густої сметани. Після цього за допомогою зубочистки слід нанести емаль на подряпину. Можна також використовувати і спеціальні промислово розроблені ремонтні комплекси. Їх можна придбати в автомагазинах. Дані набори дуже прості в застосуванні. Єдиний недолік - не завжди можна правильно підібрати колір. І так, нанесення тонкого шару фарби слід повторювати до тих пір, поки її рівень в подряпинах не дійде то рівня всього покриття кузова. Після цього необхідно нанести шар автомобільного лаку і через тиждень, коли фарба і лак добре висохне, відполірувати автомобіль.

усуваємо дірку



Пошкодження шару фарби під впливом зовнішнього середовища доставляє водіям масу неприємностей. З`явилися від корозії металу дірки можна усунути і без зварювальних робіт. Варіантів, як закрити в машині дірку, існує багато. Найлегший і швидкий з них можна реалізувати наступним чином:

  • В першу чергу, для усунення дірки, потрібно зачистити навколо неї метал і обробити поверхню перетворювачем іржі.
  • Потім необхідно вирізати зі скловолокна три латки.
  • За допомогою епоксидного клею слід просочити дані латки і прикласти до зворотної сторони кузова.
  • Далі потрібно дочекатися їх повного висихання. Після чого провести зачистку, грунтування, шпаклівку, і, на завершення, фарбування кузова із зовнішнього боку.

усуваємо вм`ятину

В процесі експлуатації, вм`ятини на автомобілі виникають із завидною регулярністю. Бувають вм`ятини ледь помітні. Як правило, вони виникають від попадання на кузов машини дрібних каменів. Але існують також і глибокі, великі вм`ятини, які виникають внаслідок ДТП. З обома видами вм`ятин автовласник цілком може впоратися самостійно. Давайте дізнаємося, як закрити вм`ятину на машині, не вдаючись до допомоги фахівців. Для цього вам знадобляться: гумовий молоток, дерев`яний брусок, звичайний молоток і чиста ганчір`я (найкраще підійде бавовна). Спочатку слід випрямити обшивку кузова. Робити це потрібно за допомогою гумового молотка і легких постукувань з внутрішньої сторони кузова. Якщо таким способом не вдалося випрямити обшивку, потрібно взяти дерев`яний брусок і, обернувши його в ганчір`я, прикласти до вм`ятині. Тепер знову потрібно почати робити легкі постукування гумовим молотком. Вм`ятина повинна зникнути. Якщо ви виявили на своєму автомобілі вм`ятину, отриману від механічного пошкодження, наприклад, від удару кутом дошки, то випрямити її можна так. Слід взяти дерев`яний брусок, розмір якого перевищує розмір вм`ятини, і плавно натиснути на неї. Так можна домогтися максимально рівного стану поглиблення. Потім по цьому місцю слід пройтися дрібним наждачним папером, зашпаклювати і пофарбувати. Тоді слід від вм`ятини буде абсолютно не помітний.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!