» » » » Чим протирати окуляри?

Чим протирати окуляри?

Чим протирати окуляри?

Комфортне сприйняття навколишнього світу залежить від гостроти зору, а якщо ви носите окуляри, то від чистоти і стану скла. Щоб підтримувати оптику в необхідному стані, треба з`ясувати, чим протирати окуляри.

Чим рекомендується протирати

Перший засіб, яке в більшості випадків, є «приданим» до окулярів це тряпочная серветка певної якості. Фактура тільки такої тканини підходить для протирання скла, інша матерія залишить дрібні пошкодження і подряпини. Серветка така, як правило, двостороння. Більш щільна і шорстка сторона призначена для очищення стекол, а оксамитова сторона для полірування.

У комплексі з серветкою добре використовувати спеціальний спрей (наприклад, «Супер-оптик»), він збільшує захисний ефект для лінзи.

Набори одноразових серветок з зволожуючою просоченням з спеціальним маркуванням «для окулярів» також непоганий засіб. Просочуючих склад не тільки очищає лінзу, але і попереджає запотівання скла.

Ідеальним варіантом обслуговування вашої оптики може служити серветка «мікрафібра» або серветка для протирання моніторів, також в комплексі зі спреєм.

Навіть якщо Ви знайшли, ніж протирати скельця окулярів, візьміть собі за правило мити їх. Регулярне миття лінз (один раз в день) в розчині теплої мильної води буде гарантом якості Ваших лінз.

Що не рекомендується робити з окулярами

Якщо лінза окулярів із спеціальним покриттям (проти відблисків, «захист від монітора») то такі окуляри потрібно протирати дуже трепетно. Такі засоби, як для миття вікон, нашатирний спирт і інші «народні» премудрості використовувати не можна.

Найпопулярніші методи протирання скляних і пластикових лінз - носовичок і підлоги сорочки, необхідно забути. Саме вони завдають дрібні механічні пошкодження Вашим «другим очам».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!