» » » Як наклеїти плівку на iphone?

Як наклеїти плівку на iphone?

Як наклеїти плівку на iPhone?

Ставши щасливим володарем такого дива-техніки як iPhone, потрібно обов`язково купити до нього захисну плівку. Як наклеїти плівку на iPhone

Вісім кроків, щоб наклеїти плівку

  1. Спочатку потрібно розпакувати захисну плівку. Відкрийте акуратно пластикову упаковку із захисною плівкою. Якщо упаковка паперова, тоді потрібно лише відірвати смужку з написом «open».
  2. Тепер потрібно очистити екран iPhone. Це можна зробити серветкою з мікрофібри. З її допомогою ретельно очистіть екран смартфона, щоб на ньому не залишилося ні відбитків пальців, ні пилинок. Цей крок дуже важливий, адже коли ви наклеїти плівку, видалити з неї бруд вже не вийде.
  3. Перш ніж видалити з захисної плівки додаткові елементи, потрібно переконатися, що плівка добре підходить до розміру екрана iPhone. Почати слід з нижнього краю. Маючи в своєму розпорядженні плівку, зверніть увагу, щоб виріз на ній оточував кнопку «Додому». Крім того, прослідкуйте за правильністю позиціонування отвори, що знаходиться навпроти динаміка, а також того, наскільки акуратно розташовані куточки плівки і краю. Слідкуйте, щоб зріз верхнього краю не заходив на сенсор рівня зовнішнього освітлення. Звичайно, можуть бути і якісь відхилення від норми, але вони не повинні перешкодити роботи iPhon`a і будуть майже непомітні при використанні.
  4. В одній руці утримуйте захисну плівку і тягніть її за ярличок (його зазвичай позначають цифрою «1» або ж пишуть «Step1»). Верхню частину плівки звільніть від додаткового елемента.
  5. Клеїмо плівку, починаючи з верхнього краю. Укладаємо верхню її частину на поверхню скла. Поле цього перевіряємо, наскільки точно кути лягли в намічені точки. Потім притискаємо до екрану плівку, постарайтеся при цьому не зрушити її.
  6. Поступово починаємо видаляти додаткову плівку однією рукою, а іншою в той же час повільно укладаємо захисну плівку на екран. Слідкуйте, щоб краю розташовувалися паралельно краях корпусу. Тепер можна видалити додаткову нижню плівку, а через хвилину-другу плівка буде вже лежати на фронтальній поверхні iPhone
  7. У комплекті з плівкою йде спеціальне пристосування. З його допомогою потрібно видалити з під плівки бульбашки повітря. Зганяємо їх до краю і випускаємо.
  8. Якщо все вийшло, видаліть з верхньої частини екрану другий ярличок (він маркується «2 або« Stеp2 »).


Тепер ви знаєте, як клеїти плівку на iPhone Наклейте її, і ваш iPhone буде надійно захищена від будь-яких пошкоджень і подряпин!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!