» » » Як зняти код з нокиа?

Як зняти код з нокиа?

Як зняти код з Нокіа?

Ні для кого не секрет, що смартфони при всіх своїх функціях і зручність можуть давати збій. Іноді ні з того ні з сього смартфон може виявитися заблокований. Втім, це може статися і з вини користувача. Якщо в разі власників смартфонів на базі Android або iOS зняти код досить просто, то власникам Windows Phone, зокрема смартфонів Nokia, доводиться чимало потрудитися. Стаття присвячується всім користувачам даних смартфонів. Як зняти код з Нокіа?

розблокування Nokia

Більшість смартфонів Nokia зараз випускається на апаратній системі Windows Phone. Саме про них і піде мова, хоча описаний нижче спосіб може допомогти розблокувати і ті моделі, які оснащені базової операційною системою.

  1. Вам знадобиться завантажити програму MyNokiaTool. Після того як ви скачаєте і встановіть програму, підключіть ваш телефон до комп`ютера. Відкрийте програму і натисніть кнопку Підключити. Через пару секунд ви побачите повідомлення «Телефон відключений». Потім скористайтеся кнопкою Прочитати код. Ви побачите у вікні підібраний код захисту. Спробуйте ввести його. Якщо це не спрацювало, переходите до наступного кроку.
  2. Натисніть на вкладку Stuft і використовуйте кнопку Скидання Настройок. Ця кнопка дозволить вам скинути всі налаштування вашого телефону до заводських. Пам`ятайте, що це може призвести до видалення збережених даних. Тепер ваш код за замовчуванням - 12345.


Також ви можете скористатися і іншим способом зняття пароля. Він діє тільки для сучасних смартфонів Nokia.

  1. Вам знадобиться вимкнути свій телефон. Після цього натисніть і утримуйте кнопку включення, кнопку зниження гучності, а також кнопку камери.
  2. Потім дочекайтеся перезавантаження телефону.
  3. Це призведе до скидання до заводських налаштувань. Знову ж переконайтеся в тому, що всі ваші недавні файли були збережені.

Більше інформації про розблокування в статті Як зняти захист з телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!