» » » Як підключити nokia lumia?

Як підключити nokia lumia?

Як підключити Nokia Lumia?
Як підключити Nokia Lumia?

Лінійка Nokia Lumia - це лінійка сенсорних смартфонів на базі операційних систем Windows Phone 7 і Windows Phone 8, що з`явилися на ринку вперше в 2011 році. Перші чотири пристрої цієї серії (моделі 610, 710, 800 і 900) були оснащені операційною системою Windows Phone 7. У вересні 2012 року компанії Nokia і Microsoft оголосили про запуск виробництва Lumia 820 і Lumia 920 вже на базі ОС Windows Phone 8.

Незважаючи на те, що ОС для смартфонів від компанії Windows все ще значно поступається за популярністю свої конкурентам, у даної лінійки вже знайшлися віддані шанувальники з усього світу.

Далі ми розповімо, як підключити Nokia Lumia до комп`ютера або ноутбука.

Підключення смартфона за допомогою USB

Ви можете підключити ваш смартфон Lumia до комп`ютера за допомогою USB-кабелю. Налаштування при цьому будуть залежати від встановленої на вашому комп`ютері операційної системи.

Windows 8 і Windows 7



Вам необхідно буде використовувати безкоштовний додаток Windows Phone для настільних систем. Воно допоможе синхронізувати медіа-контент вашого смартфона з комп`ютером. Ви зможете скопіювати музику, фотографії, відео, фільми, мелодії і подкасти, які хотіли б бачити на своїй Nokia. Якщо у вас встановлена ОС Windows 8, досить з`єднати USB-кабелем смартфон і комп`ютер, і система встановить додаток автоматично. Якщо ж ви користуєтеся системою Windows 7, то вам необхідно буде завантажити додаток з офіційного сайту WindowsPhone.

Windows 8, Windows 7, Windows Vista і Windows XP

Якщо вам зручніше працювати з папками і файлами, ви можете скористатися Провідником. Для успішного перенесення файлів на комп`ютер необхідно, щоб на вашій операційній системі був встановлений пакет оновлень Service Pack 3 і версія програвача не нижче Windows Media Player 11.

Apple Mac



Для синхронізації Lumia з операційною системою від компанії Apple, вам буде потрібно додаток Windows Phone для Mac. Ця програма є в Mac App Store. Щоб знайти потрібну програму, скористайтеся пошуком по Магазину, ввівши в рядок перші символи назви ПО.

Підключення за допомогою бездротової мережі

Для того щоб користуватися синхронізацією через стільникову мережу вашої Lumia з комп`ютером, вам буде потрібно встановити програму Zune. Zune - програма для смартфонів Nokia Lumia, інтегрована в розділ "Музика + Відео" операційної системи Windows Phone. Завдяки їй смартфон можна використовувати в якості аналога програвача Zune: синхронізувати медіа-контент між комп`ютером і телефоном, скачувати музику, відео, фільми і подкасти з Zune Marketplace, оновлювати програмне забезпечення телефону тощо

Після установки Zune на комп`ютері, для першої синхронізації вам також буде потрібно використовувати USB-кабель.

  1. Відкрийте програму Zune;
  2. Виберіть Настройки-Телефон;
  3. Перевірте підключення телефону до мережі Wi-Fi;
  4. Натисніть на кнопку Установка бездротової синхронізації і дотримуйтесь інструкцій на екрані.

Щоб надалі ви могли користуватися синхронізацією через стільникову мережу з комп`ютером, необхідно дотримуватися таких умов:

  • Ваш смартфон і комп`ютер повинні бути підключені до однієї і тієї ж мережі Wi-Fi;
  • Заряд батареї смартфона повинен бути витрачений менш, ніж на половину;
  • Телефон повинен бути увімкнений у розетку;
  • Встановлення бездротової синхронізації може зайняти до 15 хвилин. У цей час смартфоном користуватися не можна.

Якщо Вам сподобалася наша стаття про те, як підключити nokia lumia до комп`ютера, радимо також ознайомитися з наступними матеріалами:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!