» » » Як підключити телефон до wifi?

Як підключити телефон до wifi?

Як підключити телефон до WiFi?

WiFi - простий і недорогий спосіб підключення до Інтернету. WiFi сьогодні підтримується у всіх моделях смартфонів і навіть в простих мобільних телефонах типу Nokia Asha. У цій статті ми розповімо, як підключити телефон до WiFi на прикладі поширених мобільних платформ.

Підключення WiFi в Android

Щоб підключити WiFi на телефоні з Android, відкрийте меню «Налаштування», виберіть пункт «Безпровідні мережі» та включіть WiFi. Потім виберіть пункт «Налаштування WiFi». З`явиться список доступних бездротових мереж. Виберіть потрібну, і якщо мережа захищена паролем - введіть його в віконці, що з`явилося, а потім натисніть кнопку «Підключити». Якщо вам потрібно відрегулювати додаткові параметри, наприклад, IP-адреса, натисніть в розділі «Налаштування WiFi» посилання «Додаткові функції».

Підключення WiFi в iOS

Щоб підключити WiFi на iPhone, відкрийте меню «Налаштування», виберіть пункт «Wi-Fi» і переведіть повзунок вправо. Після цього виберіть в списку потрібну мережу і, якщо необхідно, введіть пароль і натисніть посилання «З`єднати.». Торкнувшись цієї мережі в списку, ви можете потрапити в розширені настройки - наприклад, для введення статичного IP-адреси.

Підключення WiFi в Windows Phone



Щоб установити з`єднання Wi-Fi в Windows Phone, проведіть пальцем вліво від правої межі екрану і знайдіть в списку пункт «Налаштування». В налаштуваннях відкрийте пункт «Wi-Fi» і переведіть бігунок в положення «Вкл.». Виберіть в списку мережу, до якої потрібно підключитися. Якщо вона захищена паролем, введіть цей пароль в полі, що з`явилося і торкніться кнопки «Готово». Щоб змінити налаштування мережі або задати автоматичне підключення до неї, торкніться її, внесіть потрібні зміни і натисніть кнопку з галочкою внизу екрану.

Підключення WiFi на Nokia Asha

Модулі WiFi є і в простих телефонах з серії Nokia Asha, які смартфонами, строго кажучи, не є. Щоб підключити телефон через WiFi, відкрийте меню «Параметри», виберіть пункт «З`єднати. пристроїв », а в ньому -« Wi-Fi ». Активуйте WiFi, виберіть потрібну мережу зі списку і натисніть «Підключити». Якщо потрібно, введіть пароль. Щоб змінити додаткові параметри і активації Автоматичне з`єднання до мережі натисніть на сторінці налаштувань WiFi кнопку меню.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!