» » » Як створити підключення windows 7?

Як створити підключення windows 7?

Як створити підключення windows 7?

Створити нове підключення можна як по локальній мережі, так і через Інтернет. Давайте розглянемо, як це зробити, на прикладі ОС Windows 7.

Створення локального підключення

Іноді провайдери використовують зв`язок доступу в інтернет з мережевим обладнанням клієнта. Якщо це ваш випадок, то вам слід знати, як створити локальне підключення на windows 7.

  1. У меню «Пуск» виберіть «Панель управління».
  2. На сторінці «Мережа та інтернет» зайдіть в «Перегляд стану мережі та завдань» і перейдіть в «Центр управління мережами і загальним доступом».
  3. Клацніть "Зміна параметрів адаптера». У вікні «Налаштування мережевого розміщення» має бути зазначено «Домашня мережа». Вибираємо «Підключення по локальній мережі» і клацаємо правою кнопкою миші, в меню слід натиснути «Стан» -> «Властивості». У закладці «Мережа» відзначте «Протокол Інтернету версії 4». Знову натисніть «Властивості». В даному вікні слід вибрати «Отримати IP-адресу автоматично» та «Отримати адресу DNS-сервера автоматично», натиснувши «ОК» в усі вікнах.

Якщо у вас залишилися питання про створення мережі, читайте статтю Як зробити домашню мережу.

Налагодження підключення

Тепер розглянемо питання, як налаштувати підключення до Інтернету на Windows 7. Виконайте всі дії з підключення локальної мережі, тільки у вікні «Налаштування мережевого розміщення» вкажіть «Інтернет».

Створення мережевого підключення



Також варто розібратися, як встановити з`єднання з мережею в windows 7.

  1. Виконайте п. 1 і 2 з підключення локальної мережі.
  2. Потім виберіть «Створення підключення або мережі», із запропонованих варіантів вкажіть «Підключення до Інтернету» та натисніть «Далі».
  3. На наступній сторінці виберіть «Швидкісне». Внесіть видані вам відомості при укладанні договору: логін (ім`я користувача) і пароль, а також ім`я підключення на свій розсуд. Натискаємо «Підключити».
  4. У разі, якщо не вдалося перевірити підключення до Інтернету, вказуємо «Все одно створити це підключення» і натискаємо «Закрити». Тепер, щоб його застосовувати для роботи в Інтернеті, необхідно натиснути «Пуск» - «Підключення».
  5. Виберіть створене підключення і натисніть «Підключитися». У вікні вкажіть необхідні дані і натисніть «Підключення».

Додаткову інформацію про налаштування мережі читайте в статті Як в Windows 7 налаштувати мережу.

Створення бездротового підключення

  1. Щоб створити бездротове підключення на windows 7, треба виконати ряд дій. Для підключення вибираємо «Мережа» - «Підключитися до мережі». З`явиться список доступних мереж. У разі, якщо потрібна мережа відсутня, скористайтеся кнопкою «Оновити».
  2. Вибираємо необхідну мережу і натискаємо «Підключити». Якщо зазначена мережа є небезпечною, то з`явиться запит про підтвердження підключення. Можна натиснути «Продовжити» або «Підключитися до іншої мережі».
  3. Якщо ж буде потрібно ключ безпеки, то вкажіть його. З`явиться повідомлення про підключення.

Якщо вам необхідно дізнатися, як налаштувати Віндовс 7 (Windows 7) або як його видалити, шукайте інформацію в розділі Windows 7.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!