» » » Як підключити інтернет на нокиа?

Як підключити інтернет на нокиа?

Як підключити інтернет на Нокіа?
Як підключити інтернет на Нокіа?

У лінійці Nokia є не тільки смартфони Lumia на базі Windows Phone, але і прості телефони Asha з розширеними можливостями. І на тих, і на інших можна користуватися інтернетом для веб-серфінгу, обміну повідомленнями та читання новин. Про те, як налаштувати підключення, ми розповімо в цій статті.

Як підключити інтернет на смартфонах Нокіа

Більшість смартфонів Нокіа люміан вже отримали оновлення до Windows Phone 8.1, тому описувати налаштування ми будемо саме на прикладі цієї версії операційної системи.

Щоб підключити інтернет на Нокіа люміан з Windows Phone 8.1, проведіть пальцем вниз від верхньої межі екрану і натисніть кнопку «Wi-Fi». Дочекайтесь появи напису «Доступні» і знову натисніть кнопку. Виберіть в списку потрібну мережу, при необхідності введіть пароль і натисніть «Готово».

Можна зробити так, щоб в подальшому смартфон автоматично вибирав для підключення саме цю мережу. Натисніть на її назві в списку і відзначте опцію «З`єднуватись автоматично». Тоді при наступному підключенні досить буде натиснути кнопку «Wi-Fi», і смартфон сам з`єднається з потрібною мережею.



Можна також використовувати опцію «Знайти Wi-Fi поблизу»: вона показує все найближчі точки доступу Wi-Fi на мапі. А в пункті «Контроль Wi-Fi» можна включити опцію «З`єднуватись з хот-спотами Wi-Fi», щоб смартфон автоматично підключався до найближчих бездротових мереж.

Крім Wi-Fi, на Нокіа люміан можна підключити і мобільний інтернет. Для цього проведіть вниз від верхньої межі екрану і натисніть посилання «Все настройки». Відкрийте пункт «Стільникова мережа + SIM» і переведіть бігунок «Передача даних» в положення «Вкл». Якщо смартфон підтримує декілька стандартів - 2G, 3G, 4G - можна вибрати, який саме слід використовувати. Для цього натисніть на назві оператора в пункті «Налаштування SIM-карти» і виберіть потрібний варіант в меню «Найшвидше з`єднання».

Підключення інтернету на телефонах Нокіа

Щоб підключити до інтернету телефон Нокіа Аша, відкрийте меню «Параметри» і виберіть пункт «З`єднати. Пристроїв », а потім -« Wi-Fi ». Увімкніть Wi-Fi, виберіть потрібну мережу зі списку і натисніть «Підключити». При необхідності введіть пароль. Щоб змінити додаткові параметри і налаштувати автоматичне підключення до вибраної мережі, натисніть на сторінці налаштувань Wi-Fi кнопку меню.

Також вас можуть зацікавити статті Як підключити WiFi на Nokia і Як налаштувати інтернет на Нокіа Люмія.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!