» » » Як зняти блокування з андроїда?

Як зняти блокування з андроїда?

Як зняти блокування з андроїда?

Користувачі Android часто стикаються з різними проблемами. Однією з найпоширеніших є раптова відмова системи блокування прийняти графічний ключ або пароль. У цій ситуації багато користувачів смартфонів на базі Android відразу ж біжать в сервісний центр, щоб прошити свої пристрої. Однак до такого заходу слід вдаватися в крайньому випадку. Ця стаття присвячується питанню, як зняти блокування з андроїда.

Як зняти блокування на Android

Насправді існує кілька перевірених способів, як розблокувати з андроїда.

  • Якщо на вашому телефоні встановлений графічний ключ, то вам достатньо кілька разів ввести неправильний ключ і Android запропонує вам перейти до аккаунту Google. Потім ви зможете ввести свої дані і зняти графічний ключ.
  • Також ви зможете знайти додаток Screen Lock Bypass в Google Play. Як тільки ви скачаєте будь-який додаток, Screen Lock запуститься автоматично і дозволить вам зняти блокування екрану.
  • Зверніть увагу, що цей додаток не підтримує певними версіями Android. Тобто ваша версія повинна збігатися з необхідною.
  • Ви можете скористатися так званим примусовим відновленням. Зазвичай його називають hard reset.


Щоб здійснити відновлення до заводських налаштувань, вам потрібно натиснути клавішу гучності вниз і кнопку включення. Утримуйте обидві ці кнопки і дочекайтеся появи меню. У цьому меню вам потрібно вибрати пункт wipe. Підтвердіть відновлення і дочекайтеся скидання до заводських налаштувань.

Також рекомендуємо ознайомитися зі статтями по темі:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!