» » » Як зняти блокування сім?

Як зняти блокування сім?

Як зняти блокування сім?

Кожен користувач смартфона може зіткнутися з блокуванням sim-карти. Це може статися через те, що сім-карта не використовувалася тривалий час або в результаті порушення правил, викладених в договорі. Також блокування може статися через неправильно введеного пін-коду. Якою б не була причина, рішень може бути кілька. Їх розглянемо в нашій статті. Отже, як зняти блокування сім-карти?

Розблокування сім-карти

Далі поговоримо, як розблокувати сім-карту для різних операторів.

  • Розблокування сім-карти абонента МТС надається за зверненням в офіс підтримки. Не намагайтеся додзвонитися в абонентську службу, так як оператори не зможуть допомогти вам. Обов`язково візьміть з собою паспорт або будь-який інший документ, який засвідчує вашу особу.
  • Ви можете скористатися іншим способом, який передбачає використання системи самообслуговування. Потрібно буде зайти на сайт МТС і перейти в меню інтернет-помічника. Для цього знадобиться ввести свій номер і отримати sms-пароль. Потім потрібно відправити наступний код з телефону * 111 * 25 #. Після цього інтернет-помічник синхронізується з вашим телефоном і надішле на номер пароль. Введіть цей пароль на сайті в розділі «Блокування номера». Після цього ви зможете розблокувати свій телефон.
  • Якщо ж ваш телефон був заблокований вами, а пароль ви забули, то скористайтеся службою підтримки за номером 08 90.
  • Абонентам Білайн можна скористатися спеціальним телефоном 8 800 700 0611. Потрібно буде назвати своє прізвище, ім`я та по батькові. Також доведеться відповісти на кілька запитань, наприклад, як давно ви зареєстрували свою сім-карту, а також за якими номерами телефонували в останній раз. Можливо, доведеться звернутися в офіс компанії. Потрібно буде взяти з собою паспорт і заповнити заяву на відновлення сім-карти. Як і у випадку з МТС доведеться почекати добу до розгляду заяви, потім вам буде дана відповідь. Відновлення сім-карти є безкоштовним.
  • Абоненти Мегафон можуть звернутися в абонентську службу для відновлення своєї сім-карти. Наберіть номер 57 77 777. Також можна скористатися більш коротким номером 0 500. Поясніть оператору суть проблеми і вам допоможуть відновити сім-карту. Однак процедура може виявитися нездійсненною, в цьому випадку вам доведеться також звертатися в офіс і писати заяву.
  • Також можна скористатися PUK-кодом, який додається зазвичай в конверті з сім-картою.


Більше інформації в статті Як розблокувати сім-карту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!