» » » Як відновити симку?

Як відновити симку?

Як відновити симку?

Дуже часто з багатьма трапляється така неприємна ситуація, коли сім-карта втрачається. Також не рідкість і такі випадки, коли сім-карта псувалася в процесі її виймання або ж вставляння в телефон. Як відновити симку?

Мегафон

Отже, чи можна відновити сімку? Телефонний оператор «Мегафон» дає можливість своїм користувачам, в тій чи іншій ситуації зіпсував сім-карту, відновити її.

  • Для відновлення сім-карти «Мегафон» необхідно відвідати Інтернет-магазин цього телефонного оператора, з цієї засланні. Якщо користувач потрапляє на цей сайт вперше, то він повинен заповнити спеціальну реєстраційну карту, де потрібно ввести адресу електронної пошти, пароль від майбутнього аккаунта, прізвище та ім`я. Після завершення процесу реєстрації на сайті можна буде авторизуватися, використовуючи свій пароль і адресу електронної пошти.
  • Після цього потрібно натиснути кнопку з написом «Зберегти», після чого на екрані з`явиться спеціальне вікно з електронною формою для оформлення замовлень. За допомогою цього вікна і оформляється заявка на відновлення втраченої сім-карти. У тому випадку, якщо користувач не хоче проводити процес реєстрації, то він може відразу ж потрапити на електронну форму оформлення замовлення, натиснувши під реєстраційною формою кнопку з написом «Продовжити». Щоб відновити втрачену сімку, потрібно правильно заповнити анкету у формі оформлення замовлення. Обов`язково слід заповнити ті поля, які виділені жовтим кольором. До таких полях відносяться ім`я, по батькові, прізвище, той номер телефону, який вимагає відновлення сім-карти, а також будь-який інший контактний номер телефону. В електронній формі можна пропустити поля з паспортними даними, але коли з вами зв`яжеться оператор, ці дані надати потрібно буде обов`язково. Після заповнення всіх необхідних полів потрібно натиснути на кнопку з написом «Відправити замовлення».
  • Перед натисненням кнопки бажано ще раз перевірити правильність введення всіх даних. Після відправки замовлення кожен користувач отримує номер замовлення, який найкраще запам`ятати або десь записати, так як він значно полегшить і прискорить процес ідентифікації замовлення. Протягом трьох робочих днів після відправки замовлення з користувачем зв`язується співробітник мобільного оператора «Мегафон», після розмови з яким і надсилається нова сім-карта. Якщо ж немає можливості пройти процес відновлення сім-карти в режимі онлайн, то вирішити це питання можна в будь-якому фірмовому магазині мережі «Мегафон». Нова робоча сім-карта буде надана після заповнення всіх необхідних документів. Все ще думаєте про те, як відновити сімку? Мегафон надає для цього всі зручності.

Теле2



У разі втрати або крадіжки сім-карти мобільного оператора Tele2, абоненти також замислюються про те, як відновити сімку. Теле2 також сприяє своїм клієнтам. Але лише в разі надання користувачем документа, що підтверджує особу. Вартість відновлення сім-карти мобільного оператора Tele2 - п`ятдесят рублів, які одразу ж будуть зараховані на рахунок користувача після завершення процесу відновлення сім-карти. Потрібно сказати про те, що відновлення сім-карти має для користувачів мобільного зв`язку ряд переваг.

  • По-перше, користувач зберігає свій колишній номер, а це означає, що не потрібно буде турбувати всіх знайомих, партнерів, співробітників і так далі, проханням записати новий номер.
  • По-друге, користувач залишається з усіма підключеними послугами, а також користується незмінним тарифом, що виключає витрати грошей на відновлення тих чи інших послуг, які може надати оператор на новий номер.
  • По-третє, користувач отримує доступ до залишку на своєму рахунку, що означає, що з втратою або псуванням старої сім-карти, гроші, які були у неї на рахунку, не пропали.


Потрібно врахувати одну особливість відновлення сім-карти мобільного оператора Tele2 для бізнесменів. Користувачі цієї категорії для відновлення сім-карти повинні будуть надати розширений пакет документів. У деяких випадках абонента очікують найбільші проблеми з тим, як відновити сімку. Білайн, приміром, не дуже вже має в своєму розпорядженні зручними методами для вирішення обговорюваної проблеми. Для цього потрібно або відвідати один з офісів компанії, або ж домовитися про все в телефонному режимі, оплатити в Інтернеті і дочекатися доставки нової сім-карти кур`єром. Як бачите, в наші дні практично все можна робити, не виходячи з власного будинку, а точніше навіть не встаючи з-за власного комп`ютера.

МТС

Всі користувачі мобільного мережі МТС для того, щоб отримати доступ до свого колишнього номеру в разі втрати або крадіжки сім-карти, повинні виконати два простих і швидких дії: спочатку заблокувати сім-карту, а потім відновити її і отримати на руки. Адже користувачам цього оператора теж інколи буває потрібна інформація про те, як відновити сімку. МТС непогано дбає про своїх клієнтів, а тому блокування і відновлення карти відбуваються в одних і тих же місцях - Інтернет-помічник абонентів мережі МТС або ж контактні центри мережі МТС. Для отримання відновленої карти потрібно при собі мати паспорт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!