» » » Як дізнатися свій номер мегафон?

Як дізнатися свій номер мегафон?

Як дізнатися свій номер Мегафон?

Часто трапляється, що при покупці нової СІМ-карти користувач не встигає вивчити свій новий номер телефону, а його потрібно дати своїм знайомим, друзям, вказати в будь-якої документації і т. Д. Однак є кілька способів швидко з`ясувати його. У цій статті розглянемо варіанти для абонентів "Мегафона".

Як дізнатися свій номер телефону на "Мегафоні"

Через дзвінок або телефон

Найпростіший спосіб - це зателефонувати на номер свого знайомого. Ваш номер висвітиться на дисплеї його телефону. Також в телефоні зберігається інформація про використовувану СІМ-карти. Ви можете пошукати дані "Мій номер телефону" в своєму телефоні.

Через USSD-команду

Для кожного регіону використовуються свої команди. Ось деякі з них:

  • Північно-Західний філія: * 127 # клавіша дзвінка;
  • Москва, Поволзький філія, Уральський філія: * 205 # клавіша дзвінка;
  • Центральна філія: * 105 * 2 * 0 # клавіша дзвінка;
  • Сибірський філія: * 105 * 1 * 6 # клавіша дзвінка;
  • Кавказький філія: * 105 * 1 * 2 # клавіша дзвінка;
  • Далекосхідний філія: * 205 # клавіша дзвінка.

Уточнити потрібну команду ви можете на сайті компанії "Мегафон" свого регіону.

Через універсальний USSD-код

Дізнатися свій номер можна, відправивши запит * 105 # клавіша дзвінка. Перед вами з`явиться меню, виберіть послідовно наступні пункти: "Мій кабінет" (кл. 1) - "Далі" (кл. 0) - "Мій номер" (кл. 7). Потім номер вашої SIM-карти висвітиться на екрані телефону.



Ця послуга безкоштовна і працює у всіх регіонах, де діє "Мегафон".

Через послугу "Сервіс-Гід"

Щоб скористатися цією послугою, вам необхідно увійти в "Особистий кабінет" на сайті оператора "Мегафон" в своєму регіоні (перейдіть за адресою megafon.ru). Після входу ви побачите свій номер телефону в верхньому лівому кутку, а також назва використовуваного тарифу і кількість грошей на рахунку.

Через оператора "Мегафон"

Можна зв`язатися з оператором по номером 0500 і уточнити у нього свій номер СІМ-карти. Вас можуть попросити повідомити деякі відомості про власника карти: дані паспорта, домашню адресу, кодове слово.

Якщо ви використовуєте СІМ-карту "Мегафон" для USB-модема або планшета, то з`ясувати свій номер ви можете на офіційному сайті megafon.ru. Ви автоматично перейдете на сайт свого регіону. Вгорі ви побачите свій номер телефону і баланс рахунку. Якщо номера ви все-таки не бачите, то прийдіть до "Особистий кабінет".

Також вам можуть бути корисні статті з даних розділів:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!