» » » Як дізнатися номер на ipad?

Як дізнатися номер на ipad?

Як дізнатися номер на iPad?

Перед користувачами ipad періодично виникає проблема - як дізнатися номер сім-карти? Адже з більшості ipad не можна ні зателефонувати, ні відправити смс, як з телефону (за винятком тих, на які встановлені спеціальні додатки). Існує кілька способів, як можна дізнатися свій номер на ipad.

через налаштування

Номер на ipad можна подивитися в настройках. Для цього заходите по ланцюжку в: Налаштування - Основні - про пристрій - Номер для стільникових даних. В останньому пункті і буде видно ваш номер.

переставте сім

Переставити сім-карту можна в будь-який пристрій, яке її приймає. Для деяких телефонів, однак, може знадобитися адаптер. Після перестановки відправте USSD-запит оператору.

Додаток для відправки СМС

Існує спеціальний додаток, яке допоможе вам відправляти смс на сервісний номер оператора або ж на власний телефон. Просто скачайте і встановіть його.

Допомога стільникових операторів

Дізнатися номер Мегафон на ipad, як і номер МТС, можна за допомогою спеціальних програм, випущених самими стільниковими операторами. Вони дозволяють не тільки дізнатися власний номер, але і стежити за балансом, тарифами і іншими послугами.



Дізнатися номер ipad на Білайн можна за допомогою наступного алгоритму. Заходьте в меню по ланцюжку: Налаштування - Стільникові дані - IM програми - Будь на зв`язку - Поповни мій рахунок - Скористатися. Далі вводите ваш номер телефону або номер одного, на нього прийде смс з номером карти ipad.

Особистий кабінет

Перейдіть в Особистий кабінет на сайті оператора, який надає вам стільниковий зв`язок. Там ви зможете керувати всіма опціями сім-карти, в тому числі і дізнатися ваш власний номер.

дзвінок оператору

Ви завжди можете зателефонувати вашому оператору, якщо сім-карта оформлена на вас. Вам буде потрібно тільки назвати ваші паспортні дані, а потім ви зможете отримати у співробітника компанії відповіді на всі хвилюючі вас питання.

Дізнавшись номер сім-карти, запишіть його або забийте в ваш телефон, щоб наступного разу він був під рукою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!