» » » Як дізнатися puk код мтс?

Як дізнатися puk код мтс?

Як дізнатися PUK код МТС?

Якщо ваша SIM-карта заблокована, а спроби ввести PIN код вичерпані, варто ввести свій PUK код. Але якщо він невідомий, існують кілька способів, за допомогою яких його можна дізнатися. Як дізнатися PUK код SIM-карти МТС? При купівлі SIM-карти в комплекті з самою картою людина отримує PIN і PUK. Подивіться, чи збереглися у вас документи на сімку. Якщо так, то PUK можна дізнатися в них. Якщо не збереглися, тоді можна скористатися одним із запропонованих нижче способів.

Перше, що можна зробити, - це звернутися в сервісний центр. Можна зателефонувати оператору, якому ви назвете своє ім`я, потім кілька останніх номерів, на які ви здійснювали дзвінки. Також потрібно повідомити залишок коштів на рахунку. Необхідним є вказівка своїх паспортних даних. Номер центру - 0809. Після того як ви надасте цю інформацію, зможете ввести новий PUK код.

Другий спосіб - звернутися в центр обслуговування клієнтів. З собою потрібно мати паспорт, знати кілька останніх номерів. Ви прийдете в центр, представите всі необхідні дані оператору. Якщо ви є власником SIM-карти і дані підтверджені, вам розблокують номер і вкажуть нові PIN і PUK коди.

Третій спосіб - через інтернет-сайт. Потрібно заздалегідь зареєструватися, ввести свій номер, дані і слово-пароль. Після цього вам вкажуть новий код.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!