» » » Як дізнатися власника за номером стільникового телефону?

Як дізнатися власника за номером стільникового телефону?

Як дізнатися власника за номером стільникового телефону?

Бувають випадки, коли потрібно розшукати людину, знаючи тільки його мобільний номер. У Росії це можливо. І навіть не дуже складно, так як сім-карти прив`язуються до паспортних даних власника.

Як дізнатися власника стільникового номера?

Є багато різних способів дізнатися власника номера стільникового телефону. Нижче наведені найпоширеніші:

  1. Подати в офіс мобільного компанії офіційний запит із зазначенням причин, за якими ви хочете отримати дані власника номера телефону. Такий варіант спрацює, якщо ви або ваші рідні знаходяться в небезпечній ситуації, наприклад, вам загрожують.
  2. Можна звернутися в правоохоронні органи (ФСБ, ФСО). В цьому випадку подаємо заяву, в яких описуємо всі претензії і вимоги. Якщо претензії вагомі, то порушується кримінальна справа, за якою оператори мобільного зв`язку зобов`язані видати інформацію про власника номера.
  3. Запитати у пошукача (Яндекс, Гугл та ін.) Якщо власник щось продавав, купував або давав будь-які приватні оголошення, в яких вказував свій номер стільникового телефону, то пошукова програма знайде цю інформацію.
  4. Звернутися до приватного детектива. Спосіб не дешевий, але надійний і швидкий.
  5. Можна проявити хитрість і зателефонувати на цікавий для номер і представитися соціологом / волонтером / працівником комунальної служби, в загальному, на що фантазії вистачить. Заздалегідь варто придумати легенду і питання, які будуть виглядати правдоподібно.
  6. Можна знайти базу даних власників мобільних номерів. Це можна зробити, гарненько порившись в Інтернеті. Однак така база даних - кіт в мішку.
  7. Піти в пункт поповнення рахунку і, проявивши кмітливість і акторська майстерність, спробувати роздобути потрібні відомості. Є маленький шанс, що вам пощастить, і працівник скаже вам необхідні дані. Крім того, якщо дізнатися власника вам потрібно, що називається, "конче", можна навіть влаштуватися на таку роботу - тоді ви отримаєте доступ до даних.


Варто відзначити, що звертатися до сумнівних сайтів і відправляти платні смс за послугу надання даних по номеру не варто. Швидше за все, це ще один вид шахрайства.

Можливо, вам будуть корисні і інші наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!