» » » На кого зареєстрований номер телефону?

На кого зареєстрований номер телефону?

На кого зареєстрований номер телефону?

Чи можливо з`ясувати, на кого зареєстрований номер телефону? Така потреба може виникнути, якщо є сімка, зареєстрована на кого-то з родичів, але ніхто вже не пам`ятає, на кого саме. Або є номер телефону, але невідомо кому належить, а дзвонити і запитувати: «Ви хто?», Теж не резон.

Установка номера мобільного

Безумовно, можна, але зробити це нелегко. Кожна компанія мобільного зв`язку має абонентську базу з повною настановної інформацією (наприклад, номери паспортів).

Складність полягає в тому, що дана інформація строго конфіденційна, і отримати її можна тільки через суд, запитом правоохоронних органів або абонента, але тільки якщо це стосується дзвінків, зроблених з його стільникового телефону.

Бази абонентів стільникового зв`язку - інформація закрита. Ви, звичайно, можете знайти таку базу в магазинах CD-DVD. Але знайдена інформація буде, швидше за все, застаріла. Крім усього іншого, варто зауважити, що сім-карта, номер якої Ви хочете знайти, може бути, наприклад, подарунком і т.п. Це означає, зареєструвала на іншого, сторонньої людини. Всю інформацію про господаря телефонного номера ви зумієте, придбавши базу даних оператора стільникового зв`язку. Дану базу можна роздобути на ринку, в переході метро і навіть в Інтернеті. Найдешевшим і зручним способом є придбання бази через Інтернет. Розплатитися можна через веб-гаманець або відправивши смс зі свого стільникового телефону.



Скачайте безкоштовно через Інтернет утиліту «Мобільні оператори». Цей додаток не потрібно встановлювати на комп`ютер. Просто запустіть програму, введіть номер телефону потрібного абонента і ви дізнаєтеся коротку інформацію про компанії стільникового зв`язку, дату реєстрації номера і області, де здійснилася реєстрація. Швидше за все, цієї інформації цілком вистачить.

Якщо сімка у вас в руках, але ви не пам`ятаєте, хто є її законним власником (на кого вона зареєстрована), то інформацією заволодіти можна, скориставшись особистим кабінетом. Компанія Білайн при вході в ЛК просить ввести номер телефону і пароль (його можна дізнатися за допомогою системи відновлення, відправивши смс на потрібний номер). В ЛК доступна інформація, представлена абонентом для укладення договору: ПІБ, адреса реєстрації і т.д.

Пошук стаціонарного номера

У пошуках потрібного номера стаціонарного телефону вам також допоможе Інтернет. Вам доведеться завантажити електронний телефонний довідник і встановити її на ваш комп`ютер. Після установки програми, вам потрібно всього лише ввести прізвище та адресу шуканого абонента - інформація про його домашньому номері буде видана програмою. Або ввести номер телефону, а програма видасть дані про його власника. Точніше про те, на кого він зареєстрований, що не завжди одне і те ж обличчя. Якщо у вас в друзях є поліцейський, то вам дуже пощастило.

Співробітник правоохоронних органів має повне право дізнатися на кого зареєстрований номер телефону повну інформацію про користувача, при подачі офіційного запиту. Важливо пам`ятати, що навіть поліцейському необхідно буде привести суттєві аргументи, для отримання такої інформації.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!