» » » Кому належить номер стільникового?

Кому належить номер стільникового?

Кому належить номер стільникового?

Визначити, кому належить номер стільникового телефону, непросто. Методи залежать від причини, по якій вам необхідно дізнатися, хто вам дзвонив. Ми спробуємо розібратися в різних способах визначення особистості того, хто телефонував. А ви вибирайте самі, який вам підходить.

простий спосіб

Якщо ви пропустили дзвінок з незнайомого номера, найпростіше передзвонити по ньому і запитати у самого абонента, хто він такий. Можливо, ви потрапите в офіс якоїсь фірми. Запитайте її назву. Якщо воно вам ні про що не говорить, назвіть своє ім`я і прізвище. Це допоможе співробітнику зорієнтуватися, з яким питанням він до вас збирався звернутися.

Користуємося послугами пошукача

Якщо вам дуже пощастить, то, ввівши незнайомий номер в рядок пошуковика, ви отримаєте відповідь на питання, хто дзвонив. Адже багато хто з нас досить часто залишають свій номер телефону в різних оголошеннях та повідомленнях.

Купівля бази

У великих містах на ринках можна купити диски з базами даних різних номерів телефону. Визначити таким чином, кому належить номер стільникового телефону, можна далеко не завжди. Спосіб не відрізняється надійністю, адже ніхто не може гарантувати достовірність даних.

Онлайн-бази

Зараз в Інтернеті можна знайти безліч баз даних, за допомогою яких можна дізнатися, хто є власником певного номера телефону. Таку базу можна скачати тут: bazasot.net. Існують платні і безкоштовні сайти. Але, на жаль, інформація і в тому, і в іншому випадку може бути недостовірною і застарілою. Адже такі бази даних є незаконними.

Передзвоніть з іншого номера



Ви можете зателефонувати незнайомому абоненту з чужого номера. Головне, щоб оператор цього телефону збігався з таємничим номером. Наберіть людини і, представившись представником компанії стільникового зв`язку, спробуйте під слушним приводом з`ясувати його дані. Відмінний спосіб - набрати незнайомця за допомогою скайпу. Так ви зможете записати свою розмову. Його запис послужить в разі необхідності речовим доказом.

Зверніться в поліцію

Якщо вам надходять дзвінки з погрозами, обов`язково зверніться до правоохоронних органів. Вони мають повноваження, що дозволяють їм отримати відомості про власника номера від операторів мобільного зв`язку. На жаль, захисники закону не завжди якісно виконують свою роботу. У цьому випадку, вам допоможе наступний метод.

За допомогою до приватного детектива

Приватні детективи та розшукові агентства набагато більш мотивовані, ніж співробітники поліції. Тому ефективність їх роботи набагато вище. Деякі з них спеціалізуються на встановленні особи з фотографій, номером телефону. Головна порада - перед оплатою послуг почитайте відгуки про конкретну фірму / людину. Попит на подібну інформацію є завжди, тому є ймовірність потрапити на шахраїв.

Якщо ви хочете дізнатися про реєстраційні даних номера телефону, прочитайте статтю На кого зареєстрований номер телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!