» » » Як дізнатися, чий номер телефону?

Як дізнатися, чий номер телефону?

Як дізнатися, чий номер телефону?

Найчастіше проблема визначення власника телефону виникає тоді, коли з невідомого номера починають надходити підозрілі дзвінки або повідомлення. Саме тоді ми задаємося питанням: як дізнатися, чий номер телефону доставляє нам незручності? Існують як легальні, так і нелегальні способи зробити це.

Як дізнатися, чий номер телефону вас турбує?

Легальних способів встановити особу абонента кілька. Не всі з них легко здійснимі, проте можете бути впевнені, що за використання цих методів ви не будете покарані. Звичайно, найпростіший спосіб, проте не завжди успішний, - спробувати зателефонувати на номер телефону, власник якого вам невідомий. Однак якщо цим способом з`ясувати особу власника телефонного номера не вдасться, є й інші, більш ефективні способи.

Зверніться в поліцію або до оператора стільникового зв`язку

Якщо дзвінки з невідомого вам номери надходять занадто часто або в разі, якщо з невідомого вам номера ви отримуєте повідомлення і дзвінки з погрозами та образами, ви можете звернутися в офіс стільникової компанії. Там необхідно написати заяву, в якому повинні бути детально викладені причини вашого звернення. Після розгляду заяви представники стільникового оператора можуть надати вам необхідні дані.

Також можна звернутися в поліцію, викласти там ваші претензії чи вимоги. Якщо представники правоохоронних органів вважатимуть ваші доводи досить вагомими, буде зроблений офіційний запит оператору стільникового зв`язку, після чого ви зможете дізнатися, чий номер стільникового телефону став причиною вашого неспокою.

нелегальні способи

Крім вищеназваних легальних способів дізнатися, чий номер мобільного телефону вас турбує, є і нелегальні. Вони вимагають менших зусиль, однак їх використання може спричинити за собою досить серйозні наслідки.

Скористайтеся купленими базами даних



Найпростішим з нелегальних способів є покупка бази даних номерів телефонів. У такого способу дізнатися, хто є власником номера телефону, є кілька недоліків. По-перше, бази даних можуть бути значно застарілими, а значить, ви не знайдете на купленому диску достовірні дані. По-друге, безкоштовно дізнатися, чий номер телефону турбує вас, очевидно, не вдасться, так як базу даних ви купуєте за певну суму. Чи варто цього можливість визначати імена власників номерів телефонів, залежить від конкретної ситуації.

Скористайтеся базами даних онлайн

Схожим чином діють і сайти, на яких розміщені бази даних. Купуючи доступ на сайт, ви купуєте доступ до бази даних на певний період або безстроково. Безліч інтернет ресурсів пропонують можливість за номером телефону визначити приблизну територіальне розташування абонента, аж до області і міста. Таким чином, ви зможете звузити коло осіб, які могли б вам дзвонити. Можливо, вас турбує ваш старий знайомий, і ви зможете згадати його, визначивши місто, з якого надходить дзвінок.

Буває так, що номер телефону прихований, і здається, що визначити його абонента неможливо. Однак зробити це можна, скориставшись порадами зі статті Як дізнатися номер телефону того, хто телефонував.

Якщо вам необхідно визначити міський номер телефону з яких-небудь наявними даними, ви можете скористатися порадами, наведеними в статті Як дізнатися номер домашнього телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!