» » » Як відстежити номер телефону?

Як відстежити номер телефону?

Як відстежити номер телефону?

Відстежити розташування мобільного телефону, і, отже, його власника, все-таки можна. Цей сервіс доступний завдяки спеціальним USSD командам. На сьогодні, у великій кількості їх надають найбільші оператори мобільного зв`язку. Але варто враховувати, що зробити пошук можна тільки за умови, що розшукуваний вами людина, дасть на це своє повноправне згоду. Отже, як відстежити номер мобільного телефону? Давайте розглянемо.

Білайн

Абоненти оператора Білайн, мають в розпорядженні номер 684, на який їм можна відправляти смс повідомлення, яке буде містити текст «L». Або ж номер 06849924, на який потрібно буде подзвонити. Кожен запит за допомогою одного з цих номерів обійдеться вам в 2 рубля 5 копійок, або щонайбільше, в залежності від вашого тарифного плану. Але шуканий вами абонент, повинен підтвердити і дозволити вам його знайти. З абонентом зв`язується оператор і за допомогою команд він або дозволяє вам його відшукати, або забороняє.

МТС

У разі, якщо вам відомий номер мобільного абонента компанії МТС, знайти його ви зможете без особливих зусиль. Сервіс став можливий завдяки функції «Локатор». Спочатку ви будете повинні відправити запит з мобільним номером телефону людини, якого ви розшукуєте, на короткий номер 6677. Якщо особа, що розшукується, надішле своє підтвердження, оператор матиме право повідомити вам його місце розташування. Відправлення даного запиту обійдеться вам приблизно в 10 або 15 рублів, в залежності від вашого тарифного плану.

Мегафон



Компанія Мегафон, для пошуку людини за номером його мобільного телефону, надає кілька простих і зручних номерів, і сервісів. Напевно, немає нічого простішого, ніж відправити USSD запит на номер * 148 * номер шуканого абонента # (номер вказується в міжнародному форматі, через +7). Також можна зателефонувати за номером 0888, після чого ви зв`яжетеся з оператором і залишите заявку на пошук абонента. Крім усього цього, у вас є можливість отримати відомості про місцезнаходження абонента прямо на сайті оператора, який розташований за адресою locator.megafon.ru.

Як можна відстежити номер телефону

Після того, як ваша заявка буде отримана і оброблена оператором мобільного зв`язку, на розшукуваний вами номер надійде повідомлення з номером вже вашого мобільного телефону. А власник телефону вже сам вирішує, чи дозволити вам відстежити його місцезнаходження, або ж заборонити. Для того щоб все-таки дати згоду, абоненту необхідно буде надіслати на номер 000888 текстове повідомлення, з номером вашого мобільного телефону. Кожен такий запит в Мегафоні обійдеться вам в 5 рублів.

Якщо ви обслуговуєтеся будь-яким іншим оператором мобільного зв`язку, дізнатися, як відстежити номер телефону іншого абонента, ви можете відвідавши офіційний сайт свого оператора або ж зателефонувавши в call-центр, де дадуть відповіді на всі ваші запитання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!