» » » Як знайти абонента мтс?

Як знайти абонента мтс?

Як знайти абонента МТС?

На сьогоднішній день оператор стільникового зв`язку МТС надає своїм абонентам можливість не тільки спілкуватися і відсилати смс-повідомлення, а й дізнаватися місце розташування співрозмовника. Про те, як знайти абонента МТС піде мова в нашій статті.

Існує кілька способів визначення місцеположення абонентів МТС. Давайте розглянемо їх використання докладніше.

«Локатор»

Дана послуга дозволяє абонентам відстежувати місце розташування своїх друзів і близьких по карті. Активується послуга за номером 6677. Для цього необхідно надіслати смс-повідомлення з ім`ям і номер телефону цікавить вас абонента. У свою чергу він отримає смс-повідомлення з проханням підтвердити цю послугу. Якщо ваш друг або родич погодиться надати вам інформацію про своє місце розташування, ви отримаєте підтвердження. Відключається послуга «Локатор» за допомогою смс-повідомлення на номер 6677. Слід зазначити, що дана послуга платна, доведеться заплатити 100 рублів.

«Дитина під наглядом»

Для реєстрації даної послуги необхідно відправити смс на номер 7788 з текстом "МАМА ІМ`Я" і "ПАПА ІМ`Я". У відповідь повинен прийти код, що дозволяє реєструвати всіх інших членів сім`ї. Далі необхідно відправити смс з ім`ям дитини і коду, який присвоєний вашій родині. Якщо Вам потрібна розташування дитини, слід відправити смс зі словом "ДЕ" на цей же номер. Якщо до системи прив`язані телефони кількох дітей, то текст повідомлення повинен бути наступний: "ДЕ ДІТИ". Таким чином можна знайти абонента за номером МТС.

«Мобільні співробітники»



Телефон абонента МТС можна знайти і за допомогою цієї послуги. Для відстеження переміщень співробітників, необхідно відправити менеджеру компанії МТС список співробітників і їх номери телефонів, який підключить їх до єдиної системи.

«МТС пошук»

Ця послуга допоможе знайти не тільки номер телефону, але і цілу компанію. Для цього необхідно відправити смс-повідомлення зі словом "ДЕ" на номер 6677.

Якщо Вам потрібна розташування абонента, ознайомитися з цікавою інформацією можна в статті Як дізнатися місце розташування абонента МТС.

Для того, щоб відстежити номер абонента іншого стільникового оператора, прочитайте статтю - Як відстежити номер телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!