» » » Як відстежити телефон?

Як відстежити телефон?

Як відстежити телефон?

Мобільний телефон зараз є практично у кожної людини. Сучасні технології дозволяють з легкістю визначати координати його місцезнаходження, що може бути дуже корисним в деяких випадках. У статті розповідається про декілька способів, як можна відстежити мобільний телефон.

За допомогою до мобільного оператора

Багато постачальників послуг зв`язку пропонують скористатися своїм додатком для стеження за телефоном і визначення його місцезнаходження. Це може бути дуже корисним не тільки в разі втрати апарата, але може стати в нагоді для спостереження за пересуванням дитини, літніх родичів, контролю співробітників. Цей сервіс може бути як платним, так і безкоштовним.

«МТС»

Наприклад, компанія «МТС» пропонує скористатися платною послугою «Локатор». Її вартість становить 10-15 рублів. Для того щоб нею скористатися, необхідно відправити смс-повідомлення на номер 6677, вказавши в ньому номер розшукуваного абонента. При отриманні оператором згоди другої людини, вам повідомлять координати його місцезнаходження.

«Білайн»

Подібний сервіс представляє, і мобільний оператор «Білайн». Саме підключення до послуги безкоштовно, як і перші 7 днів користування. А далі з рахунку знімається щоденний платіж в розмірі всього 1,7 рублів. Для активації достатньо відправити смс на номер 4770. Потім додати ім`я та дані людини, координати якого вас цікавлять, і дочекатися його згоди. З цього моменту ви можете отримувати інформацію про місцезнаходження користувача без його додаткової згоди.

"Мегафон"

Компанія "Мегафон" надає своїм абонентам декілька варіантів визначення місцезнаходження абонента:

  • можна відправити запит на номер * 148 * номер абонента і #. Номер набирайте починаючи з +7;
  • можна зателефонувати оператору на номер 0888 і уточнити всю цікаву для вас інформацію.


Якщо шуканий абонент в момент запиту знаходиться поза зоною дії мережі або його апарат вимкнений, то такий запит не може бути опрацьований.

Деякі компанії зв`язку дозволяють дізнатися місцезнаходження телефону без використання додаткових сервісів. Все що від вас вимагається це набрати оператора стільникового зв`язку і відповідати на поставлені запитання.

Використання GPS

Створене для потреб армії, пристрій GPS вже давно стало звичним помічником мільйонів. У цієї системи широкі можливості: її можна використовувати для визначення свого і чужого місцезнаходження, прокладки маршруту, а в деяких країнах при дзвінку на тривожні номера автоматично фіксується місцезнаходження абонента.



Існує кілька послуг, які надають можливість відстежувати телефон за допомогою GPS.

Найпростіший спосіб - це попросити людину відзначити своє місце розташування, скориставшись соціальними мережами. Facebook, Twitter, Google+ мають необхідну функцію обміну місцем розташування. Великі компанії також вже давно почали інвестувати кошти в розробку приватних соціальних мереж. Найчастіше вони теж дозволяють інформувати співрозмовників про своє місцезнаходження.

Також багато онлайн ігри, встановлені на мобільних пристроях запитують вказати ваше місце розташування.

Якщо у вас на телефоні немає GPS-навігатора, слід встановити спеціальний чіп, який дозволить вам відслідковувати телефон.

Можна пошукати в мережі фірми (прикладом може служити фірма Тайн немає), Що надають подібні послуги. Найчастіше вони платні, але так вам не доведеться більше гадати, чи добрався ваша дитина благополучно зі школи додому або де знаходиться ваш старий родич.

Find my friends

Для володарів iPhone і android розроблений додаток, яке дозволяє визначити точне місце розташування друзів, які занесені в вашу записну книжку. Тепер немає необхідності постійно дзвонити або писати смс, щоб дізнатися, де ваша дитина і чи дійшов він до школи, для цього варто лише відкрити програму. Find my friends дозволяє відстежувати місцезнаходження і володарів інших телефонів. Для цього необхідно відправити їм з додатка запрошення, яке вони повинні прийняти. Після цього їх розташування з`явиться на вашій картці. Цей додаток можна скачати з iTunes і Google Play.

Як бачите, за допомогою сучасних технологій відслідковувати телефон досить просто. Сфери застосування даної функції дуже широкі, але в рамках правового поля отримувати інформацію про місцезнаходження телефону можна тільки за згодою його власника.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!