» » » Як знайти абонента?

Як знайти абонента?

Як знайти абонента?

Іноді нам необхідно встановити місцезнаходження або адреса проживання людини, знаючи тільки номер його телефону. За допомогою сучасних пристроїв і сервісів можна дуже просто це зробити. Прочитавши статтю, ви дізнаєтеся, як знайти абонента за номером телефону.

Стаціонарний телефон

Якщо ви знаєте номер стаціонарного телефону, то знайти місце розташування квартири абонента простіше простого. Наприклад, можете скористатися сайтом spravkaru.net. У ньому міститься база телефонів більшості великих міст СНД. Також ви можете використовувати друкований телефонний довідник вашого міста, щоб знайти абонента.

Стільниковий оператор

Багато мобільні оператори пропонують підключити платну послугу, що дозволяє знайти абонента на карті. Вартість сервісу залежить від тарифів вашого оператора, в середньому від 2 до 10 руб.

Наприклад, мережа «Білайн» розробила спеціальний додаток для смартфонів «Локатор». Щоб встановити його собі на телефон, зателефонуйте на номер 9853 або відправте смс на номер 5166, і вам вишлють посилання на додатки. Для підключення послуги наберіть номер 09853. Протягом 7 днів ви можете тестувати додаток абсолютно безкоштовно. Після закінчення пільгового періоду з вас буде стягуватися плата 3 руб. на добу. Ви можете визначати місце розташування до 5 абонентів. Попередньо потрібно отримати їх згоду у вигляді запиту. Цю процедуру необхідно зробити всього один раз.



Подібні додатки є і у інших мобільних операторів. За детальною інформацією звертайтеся до свого консультанта.

Платні сервери і безкоштовні можливості

Мережа зараз просто рясніє різними ресурсами, що обіцяють за невелику плату допомогти знайти абонента по номеру. Цілком можливо, що серед них є ті, які дійсно виконають зобов`язання. Але більшість з них - це банальні шахраї, тому не варто з ними зв`язуватися.



Знайти абонента безкоштовно досить складно. Періодично з`являються сайти, які в якості реклами надають таку можливість, але особливо розраховувати на це не варто. Хоча є інші підходи до вирішення проблеми. Бувають ситуації, коли ви знайомитеся з людиною, обмінюєтеся телефонами, якийсь час не спілкуєтеся, потім виникає необхідність з ним зв`язатися, але номер більше не використовується. У деяких випадках відновити контакти цілком реально. Введіть номер телефону з зазначенням імені абонента в пошуковик. Тоді ви можете написати йому приватне повідомлення, відправити лист на електронну пошту, передзвонити на інший номер телефону.

Додаток Find My Friends

Гугл порадував своїх шанувальників розробкою програми Find My Friends для iPhone, що дозволяє визначати місце розташування абонента за його телефону. Користуватися ним досить просто. Все, що вам знадобиться, щоб бути в курсі розташування своїх друзів, родичів, - встановити на їх телефонах таку ж програму і забезпечити доступ до Інтернету.

Для початку можна надіслати запит на додавання на карту вашим друзям. Після підтвердження запрошення в додатку ви зможете бачити іконки з місцем розташування своїх товаришів.

GPS

Подібна програма того ж розробника - GPS-стеження. Вона дуже схожа на попередній додаток, але дозволяє визначати місцезнаходження людини за допомогою GPS. Програма далеко не завжди працює коректно, що є її істотним недоліком.

Додаткову інформацію про те, як дізнатися місцезнаходження абонента, читайте в статті - Як дізнатися місцезнаходження абонента. А якщо вам необхідно дізнатися, як відстежити номер телефону, читайте статтю - Як відстежити номер телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!