» » » Як дізнатися місцезнаходження абонента?

Як дізнатися місцезнаходження абонента?

Як дізнатися місцезнаходження абонента?

Як відомо, стільниковий зв`язок надає великі можливості спілкування. Це і телефонні розмови, і спілкування за допомогою SMS. Сьогодні, все більшої популярності набуває ще одна функція - можливість дізнатися, де знаходиться Ваш співрозмовник в певний момент. Про те, як користуватися подібними послугами Ви дізнаєтеся з цієї статті.

Як дізнатися місцезнаходження абонента Мегафон

Багатьох користувачів стільникового зв`язку цікавить питання, чи дійсно можна дізнатися, де знаходиться той чи інший абонент в даний момент? Чи доступні такі послуги і чи можна їм довіряти? Відповідь однозначна: так. У мережі Мегафон є чудова послуга «Навігатор». Отже, для того щоб дізнатися місцезнаходження абонента за номером потрібно підключити цю послугу. Це дозволить Вам в будь-який момент, де б Ви не знаходилися, дізнатися де знаходяться ваші друзі, родичі або просто колеги по роботі. Для цього Вам необхідно тільки один раз отримати дозвіл на пошук і отримання координат. Дана послуга надається на два тижні абсолютно безкоштовно. Підключити таку послугу досить легко. Можна вибрати з двох способів: підключення шляхом дзвінка або за допомогою SMS. У першому випадку Вам знадобиться всього лише зателефонувати за номером * 140 # виклик. Якщо ж Вам до душі другий варіант, то відправте SMS з текстом REG на номер 1400. Також існує кілька способів управління послугою:

  • за допомогою WEB-сайту navigator.megafon.ru.
  • за допомогою мобільного сайту wap.navigator.megafonpro.ru.
  • за допомогою USSD-меню, для цього треба провести набір зазначених клавіш: * 140 #.

Заповнення списку пошуку відбувається наступним чином: для того, щоб додати потрібного вам абонента в свій список і провести пошук, Вам потрібно відправити SMS з номером абонента в форматі + 7хххххххххх і відправити на номер 1400.



Потрібно пам`ятати, що визначати координати і місцезнаходження потрібного абонента Ви зможете тільки з його дозволу, тобто, обраному абонентові прийде SMS запит від даного оператора мережі, послуги «Навігатор». У разі, якщо абонент згоден на визначення вами його координат, йому потрібно відправити SMS на номер 1400 с текстом «ТАК 7хххххххххх» (тут буде замість хрестиків номер телефону) і даний абонент з`явиться у вашому списку пошуку. Якщо ж абонент проігнорує, не відповість на запит, то відповідно він не з`явиться у вашому списку.

Як дізнатися місцезнаходження абонента МТС



У операторів стільникового мережі з`явилася послуга «Локатор». За допомогою цієї послуги можна дізнатися, де знаходяться близькі або Ваші люди в якийсь певний момент. Підключитися до цієї послуги досить просто. Для цього знадобиться всього лише відправити безкоштовне SMS-повідомлення з ім`ям і номером абонента на короткий номер 6677, а потім, якщо Ваш знайомий абонент відповість згодою, Ви зможете дізнатися місцезнаходження абонента за номером.

Існує мобільний доступ даної команди. Такий спосіб допомагає визначати місце розташування потрібного Вам абонента на карті. Повну інформацію можна отримати на сайті m.mpoisk.ru (з мобільного телефону), вибравши розділ «Локатор». Для визначення місця розташування абонента потрібно вибрати його ім`я зі списку, почекати пару секунд - на екрані телефону з`явиться інформація про місцезнаходження абонента на карті.

Як дізнатися місцезнаходження абонента Білайн

Це зробити стало просто за допомогою послуги «Білайн - Координати». Підключення послуги безкоштовно, так само дається можливість тиждень користуватися послугою також безкоштовно. Для початку потрібно активувати послугу. Для цього потрібно відправити порожнє SMS на номер 4770, або зателефонувати за номером 0665. Потім, додати ім`я та номер абонента, місцезнаходження якого хочете визначити, дочекатися його згоди. Ось і, власне, все.

Управляти послугою Ви зможете за допомогою SMS. Для цього відправте пусте SMS на номер 4770. Таким шляхом і можна дізнатися місцезнаходження абонента. Важливо пам`ятати правило: в списку має бути не більше п`яти абонентів. Головний плюс послуги в тому, що якщо Ви один раз отримаєте дозволу абонента отримувати його координати і місце розташування, то в будь-який момент зможете вже без запиту отримувати ці координати. Ми щиро сподіваємося, що наша стаття відповіла на актуальний і хвилюючий багатьох питання, чи можна дізнатися місцезнаходження абонента без розлучення і шахраїв в мережі інтернет.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!