» » » Як визначити місцезнаходження людини за номером телефону?

Як визначити місцезнаходження людини за номером телефону?

Як визначити місцезнаходження людини за номером телефону?

Якщо ви турбуєтеся, що батьки, один або діти не беруть трубку, можна точно визначити їх місцезнаходження в реальному часі. Розповімо, як правильно зробити це по одному тільки номером мобільного телефону абонента.

Отже, найпростіший спосіб - скористатися спеціальною послугою мобільних операторів: кожен з них пропонує приблизно однакові варіанти підключення і обслуговування.

Зверніть увагу, що користуватися цим методом визначення координат можна лише в тому випадку, якщо отримано попередню згоду абонента, знаходження якого вас цікавить.

Білайн: послуга "Локатор"

Як її підключити? Зателефонувавши на номер 09853. Підключення і вартість дзвінка безкоштовні. У процесі підключення потрібно підтвердження абонента на визначення його координат - його запросять тільки один раз. Після чого ви зможете в будь-який момент дізнатися місцезнаходження родича чи друга на карті: можливі похибки від 250 м до 1 км. Але в цілому послуга працює досить точно.

За користування послугою стягується абонентська плата 3 р. на добу, але новим підключилися надається безкоштовний період користування протягом 7 днів.

Мегафон: послуга "Радар"



З її допомогою можна визначити, де знаходиться абонент Мегафона, Білайну або МТС. Послуга "Радар Лайт" бесплатная- є варіанти з більш широкими можливостями. "Радар" та "Радар +" дозволяють шукати до 5 абонентів необмежену кількість разів на добу. При цьому ви платите абонентську плату 3 р. або 5 р. на добу для Радар і Радар + відповідно.

Номери підключення (безкоштовного): * 566 * 56 #, # 566, # 256 - для Радар Лайт, Радар і Радар + відповідно.

МТС: послуга "Локатор"

Вартість цієї послуги - 100 р. в місяць, що включає сотню запитів пошуку. Перші два тижні користування будуть безкоштовними. Щоб підключити послугу, достатньо відправити смс, в якому вказати ім`я та номер людини для визначення місцезнаходження, на 6677. Після чого буде запитано згоду цієї людини. Після отримання підтвердження можна користуватися послугою.

Не ведіться на шахраїв. Є сайти, на яких пропонують відправити смс на певний номер для з`ясування місцезнаходження - це розлучення. Те ж і з сумнівними програмами пошуку, які можуть заразити комп`ютер вірусами.

Будьте обережні. Прочитайте інші наші статті на цю тему:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!