» » » Як відправити прохання передзвонити на мегафон?

Як відправити прохання передзвонити на мегафон?

Як відправити прохання передзвонити на Мегафоні?

Сьогодні існує величезна кількість можливостей оперативного поповнення рахунку мобільного телефону, однак бувають ситуації, коли жодної з них абонент скористатися не може. Оператори стільникового зв`язку передбачили і цей варіант. Так, наприклад, у компанії Мегафон є спеціальна опція "Подзвони мені". У цій статті розповімо, як відправити прохання передзвонити.

Послуга "Подзвони мені" - це можливість відправити повідомлення з проханням передзвонити абоненту будь-якого оператора, якщо на рахунку нуль або навіть мінус. Щоб відправити прохання, необхідно набрати USSD-команду в наступному форматі: * 144 # номер абонента #, а потім натиснути на "дзвінок".

Опція "Подзвони мені" автоматично підключена у кожного оператора Мегафон, при цьому за неї не знімається ніякої плати. Крім того, автоматично підключена у клієнтів Мегафон послуга "Я дзвонив". Опція починає "працювати", коли абонент намагається подзвонити, але при цьому у нього недостатньо коштів для здійснення дзвінка. У момент дзвінка оператор автоматично посилає абоненту повідомлення з інформацією про те, що до нього намагаються додзвонитися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!