» » » Як на мтс відправити прохання передзвонити

Як на мтс відправити прохання передзвонити

Як на МТС відправити прохання передзвонити

Несподівана і неприємна ситуація, коли на рахунку абонента мобільного оператора закінчуються гроші, поповнити рахунок найближчим часом немає можливості, а зв`язатися з кимось по мобільному телефону просто необхідно, для клієнтів МТС є компромісне рішення завдяки послузі «Передзвони мені». У цій статті описується, як нею скористатися і відправити прохання передзвонити на МТС, а також які існують обмеження щодо згаданої послуги і як вона працює.

Щоб абоненту МТС, у якого на рахунку недостатньо коштів, відправити прохання передзвонити іншому клієнту цієї мережі або абонентам інших мобільних операторів Росії, потрібно на мобільному телефоні набрати комбінацію символів * 110 *, після чого ввести номер телефону того абонента, якого просять передзвонити і послідовно натиснути на клавішу # і клавішу виклику.

Як абонент МТС може відправити прохання передзвонити:

  • * 110 * номер_абонента # виклик
  • Наприклад, * 110 * 89161234555 # виклик


Через короткий час після виконання описаних маніпуляцій абоненту, чий номер зазначений у запиті, прийде SMS-повідомлення з номером відправника запиту, числом і часом його відправлення і проханням: «Передзвоніть мені, будь ласка».

Скористатися послугою «Передзвони мені» клієнти мобільного оператора МТС можуть до 20 разів протягом доби, причому, як ті, хто перебуває в регіоні реєстрації номера, так і в міжнародному та національному роумінгу. Аналогічно отримувати повідомлення з проханням передзвонити мають можливість і абоненти МТС в регіоні свого номера, і в роумінгу. За винятком тих, хто з власної ініціативи ввів заборону на отримання повідомлень «Передзвони мені» на свій абонентський номер.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!