» » » Як зателефонувати безкоштовно на мобільний?

Як зателефонувати безкоштовно на мобільний?

Як зателефонувати безкоштовно на мобільний?

Необхідність користуватися мобільним телефоном зараз відчуває практично кожна людина. Його використовують для ведення справ, що того, щоб поговорити з близькими, щоб попросити про допомогу або прийти на виручку. Тому багато хто хотів би знати, як зателефонувати безкоштовно на мобільний, навіть при нульовому балансі.

тарифи

Для того щоб дзвонити безкоштовно, подбайте про це заздалегідь. Зателефонуйте своєму мобільному оператору і дізнайтеся, які на даний момент діють тарифи і виберіть собі найбільш економічний.

  • Безкоштовна зв`язок всередині мережі. Практично у кожної мобільної компанії є тариф, який дозволяє безкоштовно спілкуватися всередині мережі. Іноді за це стягується плата за з`єднання, іноді - обмежується кількість безкоштовних хвилин на місяць або день, але такі тарифи дійсно допомагають економити.
  • Безлімітний. Підключивши собі безлімітний тариф, ви зможете безкоштовно дзвонити на будь-яких операторів, в будь-який час і будь-яку кількість годин. Коштує такий тарифний план трохи дорожче, але якщо ви дійсно багато розмовляєте, то вам це буде вигідно.

Послуги та акції

Незалежно від того, який у вас тарифний план, багато компаній пропонують вигідні і безкоштовні послуги.

  • Дзвінок за рахунок одного. Набравши перед номером певний код, ви зможете зателефонувати людині, але оплачувати дзвінок буде він. Цю послугу можна використовувати навіть тоді, коли у вас на рахунку абсолютно немає грошей.
  • Передзвони мені. Ще одна дуже зручна послуга мобільних компаній. Набравши код, система відправить вашому абоненту повідомлення з проханням передзвонити.
  • Акція «Пакет смс». Деякі мобільні оператори дозволяють замовити собі безкоштовні смс за символічну суму, вони можуть дуже вас виручити.
  • Обіцяний платіж. Цей дзвінок важко назвати безкоштовним, тому що гроші з вас знімуть при наступному поповненні рахунку. Але якщо потрібно терміново зателефонувати, а всі наведені вище методи не діють, то можна скористатися і цією послугою. Замовивши її, компанія надасть вам кошти в кредит, які ви зможете витратити на дзвінки і смс.

Комп`ютер і інтернет



При наявності комп`ютера та інтернету ви також можете зателефонувати безкоштовно на мобільний.

  • Дзвінки. Існують сайти, які дозволяють дзвонити не тільки на мобільні, але і взагалі куди-небудь безкоштовно. Для того, щоб довго користуватися послугою, потрібно постійно поповнювати рахунок. Але щоб ви повірили компанії, вони надають для тестування кілька хвилин або ж 1 долар, який ви можете витратити на дзвінки абсолютно безкоштовно.
  • Смс. У кожної телефонної компанії на сайті є можливість безкоштовно відправити смс будь-якому абоненту. Ви можете попросити передзвонити або повідомити щось важливе так.
  • Якщо і ви, і ваш друг знаходитесь вдома, то ви можете зв`язатися через Skype, Вконтакте або Mail-ru-агент.

Людський фактор

Якщо ви перебуваєте на вулиці, кошти на рахунку скінчилися, а вам потрібно терміново зателефонувати, ви завжди можете звернутися до перехожих. Якщо ситуація насправді екстрена, ви докладно все поясніть і скористаєтеся телефоном на кілька хвилин, навряд чи вам хтось відмовить. Але цим способом не варто зловживати, користуйтеся їм тільки тоді, коли дійсно потрібно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!