» » » Який вигідний тариф мтс?

Який вигідний тариф мтс?

Який вигідний тариф МТС?

Компанія «МТС» пропонує безліч тарифів. Серед них кожен абонент може знайти той, який підходить саме йому. Який вигідний тариф МТС вам більше підійде, залежить від того, в якому регіоні ви живете, скільки часу виділяєте на розмови по телефону і кому ви найчастіше телефонуєте.

Бізнес-тарифи

Так, бізнесмени, що живуть в столиці, які й уві сні рідко розлучаються з телефоном, швидше за все, знайдуть зручним або пакет «Все включено. Москва (федеральний) », або« Безлімітний Росія (федеральний) ».

Перший з них за 1200 рублів щомісячної абонентської плати пропонує 4000 хвилин розмов з абонентами всіх мобільних операторів та операторів фіксованого зв`язку, які знаходяться на території Москви і області. Крім того, в тариф включені 1 500 МБ інтернет-трафіку. Мобільний інтернет у користувачів цього тарифного плану не лімітований по швидкості. При цьому за розмови з людьми, що знаходяться за межами Підмосков`я, доведеться додатково платити 5 руб. / Хв.

Безліміт



Тариф «Безлімітний Росія (федеральний)» знімає це обмеження. Він надає 3000 хвилин безкоштовних розмов з користувачем будь-якого телефону (мобільного або міського) по всій Росії. При цьому варто цей пакет значно дорожче - 4015 рублів на місяць.

Економ-тарифи

Найвигідніший тариф МТС для тих, хто не хоче платити такі великі гроші за стільниковий зв`язок, не збирається витрачати більше ніж півтори години на добу на телефонні розмови і зазвичай спілкується зі знайомими, родичами і колегами, що живуть неподалік, - пакет «МТС Супер». При поповненні рахунку на 400 рублів (вартість вказана для версії пакету для жителів столиці і Підмосков`я, а для інших регіонів ціни нижче) цей тариф дозволяє безкоштовно розмовляти з абонентами МТС по всій Росії по 60 хвилин щодня протягом 30 днів. При цьому вартість розмови з абонентами інших операторів або з власниками фіксованих телефонів по своїй області коштує 2-3 рубля в хвилину, а вартість розмов з іншими областями країни - від 10 до 14 рублів залежно від області, в якій куплений пакет.

Також декому може здатися цікавим тарифний план MAXI Smart або MAXI Top. Ці пакети дозволяють безкоштовно спілкуватися з абонентами МТС по всій Росії, а також з власниками будь телефонів свого регіону. Правда, пропонують ці тарифи відносно небагато хвилин. Так, MAXI Smart за 500 рублів дає 300 хвилин на місяць, MAXI Top (1000 рублів) - 900 хвилин на місяць. Вичерпавши цей ліміт, доведеться платити по 3-5 рублів за кожну хвилин розмови з іншими МТС-никами. Спілкування з абонентами інших мереж, які знаходяться поза регіоном користувача пакета, обійдеться в 10-14 рублів за хвилину.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!