» » Який оператор мобільного зв'язку?

Який оператор мобільного зв'язку?

Який оператор мобільного зв`язку?

Серед різноманіття стільникових операторів знайти того єдиного і неповторного, чиї тарифи і якість зв`язку і інтернет-з`єднання цілком і повністю влаштовуватимуть, дуже непросто. Нерідко, власники набувають відразу кілька сім-карт для успішного використання. Адже в різних зонах покриття один і той же представник мережі може давати абсолютно різні результати. Отже, який оператор мобільного зв`язку краще? Ось кілька хороших рекомендацій від досвідчених абонентів-експериментаторів.

думка користувачів

Вибираючи оператора, визначитеся, які дзвінки ви збираєтеся робити з його допомогою: це будуть просто розмови по телефону з друзями або постійні переговори з колегами по бізнесу. Залежно від цього кілька операторів пропонують певні тарифи. Так, наприклад, Білайн добре підходить для довгих розмов усередині мережі, але, на жаль, мережу можна зловити не скрізь. Зате Мегафон хоч і пропонує дорогі тарифи, гарантує гарну якість зв`язку при будь-яких умовах. Чого, на жаль, не сказати про МТС: мало того, що зв`язок серйозно барахлить, так ще, за словами самих абонентів, з рахунків таємничим чином зникають гроші.

Тарифи на вибір

Якщо на слово вірити не хочеться, тоді самостійно порівняйте тарифи. Пропонуємо на вибір чотири оператори: Білайн, МТС, Мегафон і Теле2.

  1. Оператор мобільного зв`язку МТС.

    Пропонує кілька вигідних тарифів для бесіди всередині мережі. Наприклад, один з них тариф «Супер МТС» включає в себе безкоштовний Інтернет, а також дзвінки всім абонентам МТС по Росії плюс - на міські номери столиці. Перехід на тариф коштує 150 рублів.

  2. Оператор мобільного зв`язку Білайн.

    «Бджолиний» улюбленець публіки теж радий старатися для абонентів. Один з тарифів - «Нуль сумнівів». Оператор пропонує кожному, хто готовий скористатися послугою, безкоштовні дзвінки на всі номери «Білайн» як Москви, так і інших регіонів РФ. Вартість переходу на цей тариф - 100 рублів.

  3. Оператор мобільного зв`язку Мегафон

    Один з тих операторів, чия зона покриття розташовується по всій Росії. При цьому для кожного регіону пропонуються свої тарифи і умови обслуговування. Детальніше про всі послуги можна дізнатися на офіційному сайті компанії. Для порівняння один з тарифів для московського регіону - «Все просто». Пропонується для спілкування з абонентами всіх стільникових мереж. Місцеві дзвінки обійдуться в 1,6 рублів, міжміські - 2,9 рублів.

  4. Оператор мобільного зв`язку Теле 2

    Один з найбільш «стабільних» операторів за тарифними пропозиціями. На відміну від конкурентів, Теле2 нечасто балує своїх абонентів новими пропозиціями, зате стабільно тримає низькі ціни на протязі декількох років. Так, хвилина розмови всередині мережі обходиться в 5 копійок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!