» » » Як поміняти тариф на мегафон?

Як поміняти тариф на мегафон?

Як поміняти тариф на Мегафоні?

Ви є абонентом Мегафон? Вас влаштовує політика і якість компанії, але не подобається тарифний план? Тоді ви можете легко і спокійно поміняти його на будь-який діючий тарифний план, єдиною умовою, яке ставить перед абонентом компанія, є те, що новий тарифний план не повинен бути занесений в архів.

вибір тарифу

Мегафон надає вам можливість і в той же час полегшує вам задачу: всі тарифи розділені на категорії в залежності від ваших потреб і переваг. Так тарифи поділяються на тарифи для спілкування з абонентами Мегафон, для спілкування з абонентами з інших міст і країн, для спілкування з абонентами будь-яких операторів, для активного спілкування, а також для користувачів мобільного інтернету. У свою чергу кожна категорія містить по кілька тарифів, так, що вибрати найбільш підходящий тариф буде не складно. Якщо ви все-таки сумніваєтеся, який тариф краще, можете звернутися в технічну підтримку або в офіс компанії, і там вам підкажуть, який тариф вам більше підходить.

Процес зміни тарифного плану



Якщо ви вже визначилися, який тариф віддаєте перевагу, то вам залишається лише змінити ваш діючий тариф Мегафона на новий. А для цього, по-перше, необхідно дізнатися, як змінити тариф на Мегафоні. Все досить-таки легко і просто. Вам треба набрати 0500 (якщо ви телефонуєте з мобільного телефону) або 8 (495) 5025500 (якщо ви телефонуєте зі стаціонарного телефону) і повідомити оператору, що ви хочете змінити чинний тариф на новий. Також зміну тарифу можна здійснити за допомогою послуги «Сервіс-Гід», яку надає своїм абонентам Мегафон. Тепер начебто ясно, як змінити тариф мегафон. Необхідно відзначити, що при першій зміні тарифу з вашого рахунку нічого не буде списано, але при другій або подальшій зміні будуть списані дев`яносто рублів за кожну зміну. Якщо ж ви переходите на постоплатние тарифні плани, то з вашого рахунку буде списана сума в розмірі місячної абонентської плати, але в такому випадку зміна тарифного плану відбудеться з першого числа наступного місяця.

Зміна тарифу для інтернету

Якщо вас цікавить, як поміняти тариф інтернету мегафон, то тоді вам слід прочитати все вище написане, так як зміна тарифних планів на інтернет відбувається точно також як і для телефонних абонентів, з тією лише різницею, що зміна тарифу завжди відбувається з першого числа наступного місяця .



Увага, тільки СЬОГОДНІ!