» » » Мтс: як підключити тариф "смарт"?

Мтс: як підключити тариф "смарт"?

МТС: як підключити тариф

Тариф «Смарт» від «МТС» дозволяє мінімізувати витрати на спілкування і інтернет - саме тому багато абонентів вирішують його підключити. Зробити це можна кількома способами.

Способи підключення тарифу «Смарт»

  • СМС-повідомлення. Наберіть зі свого телефону наступне SMS: 8888. Відправити його необхідно на номер 111.
  • USSD-запит. Наберіть з мобільного телефону цю команду: * 111 * 1024 # + виклик. Після цього відбудеться підключення тарифу «Смарт» в автоматичному режимі.
  • Особистий кабінет. Потрібно перейти за цим посиланням: login.mts.ru. Далі потрібно пройти авторизацію - спочатку ввести свій номер телефону, потім на нього прийде СМС з кодом, який введіть в радах поле на сайті оператора. Після цього перейдіть в розділ «Тарифи» і натисніть на кнопку «Змінити», серед представлених варіантів виберіть «SMART», а потім клацніть на «Підключити».
  • Служба підтримки. Підключити тариф «Смарт» вам допоможе оператор компанії «МТС». Для цього буде потрібно набрати 0890 + 0. Як тільки фахівець відповість, попросіть його активувати тариф SMART.
  • Звернення в офіс. Також ви можете звернутися в один з філіалів компанії «МТС». Обов`язково візьміть з собою посвідчення особи. В офісі потрібно буде заповнити форму на зміну тарифу.

Зверніть увагу, що за підключення тарифу «Смарт» з вас не будуть списані гроші, так як воно є безкоштовним. Однак з вашого рахунку відразу буде знята абонентська плата. Її розмір починається від 200 рублів на місяць. Точна вартість залежить від міста проживання. Також після підключення тарифу «Смарт» списується плата за опцію «Скрізь як вдома». Якщо ви не плануєте нею користуватися, то рекомендується відразу зробити її відключення. Для цього наберіть команду * 111 * тисяча двадцять-одна # і клавішу виклику.



Також вам стануть у пригоді такі статті і розділи:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!