» » » Мтс: як підключити "біт смарт"?

Мтс: як підключити "біт смарт"?

МТС: як підключити

Компанія МТС пропонує своїм абонентам величезна кількість спеціальних послуг. Однією з найбільш популярних з них є «Біт Смарт», яка доступна для тарифних планів «Супер МТС», «Твоя країна» та «Red Energy». Така послуга дає можливість користуватися інтернетом за оптимальними цінами.

Підключення «Біт Смарт»

Щоб підключити послугу «Біт Смарт», можна скористатися одним з наступних способів.

  • Найпростіший варіант - скористатися спеціальною USSD-командою. Для цього наберіть зі свого телефону наступну комбінацію: * 111 * 8649 #.
  • Підключити послугу «Біт Смарт» можна за допомогою СМС-повідомлення. У ньому повинен міститися такий текст: 8649. Відправляється повідомлення на номер 111.
  • Ви також можете скористатися допомогою оператора. Наберіть зі свого мобільного телефону гарячої лінії компанії МТС 8 800 250 08 90. Далі дочекайтеся відповіді оператора, а потім попросіть його активувати послугу «Біт Смарт».
  • Останній варіант - звернутися в офіс компанії МТС. Вам буде потрібно заповнити невелику форму і пред`явити паспорт. Після цього вам активують послугу «Біт Смарт».


Зверніть увагу на те, що в перші 15 днів ви зможете користуватися цією послугою безкоштовно. Після цього з вас будуть списувати кошти відповідно до чинної тарифікації.

Вам можуть бути корисні також статті з розділу МТС, наприклад, ці матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!