» » » Як підключити ммс на мтс?

Як підключити ммс на мтс?

Як підключити ММС на МТС?

Оператор стільникового зв`язку МТС пропонує своїм абонентам послугу «ММС», яка дозволяє надсилати та одержувати мультимедійні повідомлення. Її вартість знаходиться в розумних межах, тому багато хто вирішує підключити дану послугу. Зробити це можна за допомогою декількох способів.

Дзвінок в call-центр

Підключити «ММС» допоможе оператор технічної підтримки компанії МТС. Щоб зателефонувати до цілодобового call-центр, вам буде потрібно набрати 0890 + 0. Після того як фахівець відповість, попросіть активувати послугу «ММС». Він надішле вам всі налаштування, які дозволять в подальшому приймати і відправляти мультимедійні файли.

Сайт компанії МТС

Підключити послугу «ММС» можна на офіційному сайті компанії МТС. Для цього необхідно перейти за цим посиланням: mts.ru. Далі на головній сторінці виберіть розділ «Приватним клієнтам». У ньому перейдіть у вкладку «Допомога при обслуговуванні», а потім виберіть спочатку «Налаштування», а потім «Настройки телефонів». Після цього ви будете переміщені на сторінку, де потрібно заповнити поля з номером телефону і відповіддю на контрольне запитання. Коли ви завершите цю процедуру, на ваш телефон будуть вислані налаштування для користування послугою «ММС».

СМС-Центр

Підключити «ММС» на МТС можна за допомогою «СМС-Центру». Щоб ним скористатися, потрібно з мобільного відправити повідомлення з текстом 0876 на номер 1234. Після цього вам прийде відповідь SMS, де буде сказано, що всі налаштування для відправки і прийняття ММС збереглися, і ви зможете надсилати та отримувати мультимедійні файли.

USSD-команда



Ще один спосіб активувати послугу «ММС» - скористатися USSD-командою. Зі свого мобільного наберіть запит * 111 * 18 #, а потім натисніть на кнопку «Виклик».

офіс МТС

І останній варіант - звернення в офіс стільникового оператора МТС. Вам буде потрібно знайти найближчий в своєму місті філія, а потім звернутися до вільного фахівця. Він налаштує вам прийом і відправку мультимедійних повідомлень. Але пам`ятайте, що у вас обов`язково зажадають документ, що ідентифікує вашу особистість, так як фахівець повинен переконатися, що ви є власником номера, до якого підключається послуга «ММС».

Також вам можуть бути корисні матеріали з розділу МТС і стаття Як налаштувати ммс на МТС.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!