» » » Як підключити мтс коннект?

Як підключити мтс коннект?

Як підключити МТС Коннект?

Послуга «МТС Коннект» на сьогоднішній день користується великою популярністю. За допомогою неї абоненти можуть в будь-який час доби виходити в інтернет. Якщо ви хочете підключити "МТС Коннект", то можете скористатися кількома способами.

«Інтернет-помічник»

Найбільш часто для підключення послуги «МТС Коннект» абоненти використовують «Інтернет-помічник». Щоб скористатися цим сервісом, зайдіть на офіційний сайт компанії МТС - ihelper.mts.ru. Потім пройдіть авторизацію, після чого перейдіть в розділ «Активація послуг», де буде потрібно знайти «МТС Коннект», а потім натиснути навпроти нього кнопку «Підключити». Після цього ви зможете користуватися цією послугою.

Звернення в офіс

Підключити послугу «МТС Коннект» можна, звернувшись в офіс. Знайти найближчий до свого дому або роботі нескладно, так як на офіційному сайті даного оператора представлений їх повний список. Тому вам залишиться лише перейти за цим посиланням mts.ru, а потім ознайомитися з розташуванням філій компанії МТС. Перед тим як відправитися в офіс, важливо взяти з собою будь-який документ, що засвідчує вашу особу. В офісі підійдіть до вільного фахівця і попросіть його активувати вам дану послугу.

додаткова інформація

Щоб оплатити за послугу «МТС Коннект», вам буде потрібно скористатися касою банку, терміналом, карткою оплати або банкоматом. Внесення коштів виконується на тих же умовах, що присутні при оплаті мобільних послуг.



Щоб прискорити швидкість інтернету при використанні «МТС Коннект», вам буде потрібно натиснути опцію «Турбо кнопка». Вона є доступною для кожного абонента даної компанії. При цьому існує відразу два види «Турбо кнопки»: перша надає максимальну швидкість, але оплата за інтернет відбувається щохвилини, а друга забезпечує високу з`єднання, але гроші списуються за витрачені мегабайти.

Щоб дізнатися баланс "МТС Коннект", потрібно буде набрати на своєму пристрої команду * 100 # + «Виклик» або зателефонувати за номером 0890.

Вам можуть бути корисні статті з розділу МТС і ці матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!