» » » Як підключити турбо кнопку?

Як підключити турбо кнопку?

Як підключити Турбо кнопку?

Активні користувачі інтернету знають, що після досягнення встановленого тарифним планом ліміту трафіку швидкість інтернету істотно знижується, і вже неможливо щось завантажити, а то і просто подивитися в мережі. У такій ситуації на допомогу може прийти послуга "Турбо-кнопка". Сьогодні їй можуть скористатися абоненти МТС, Мегафона і Білайну. При її підключенні користувачі отримують певну кількість трафіку на високій швидкості. Але для цього необхідно знати, як підключити Турбо-кнопку у кожного з вищеназваних операторів.

Як можна підключити Турбо-кнопку на МТС

Компанія МТС пропонує своїм користувачам підключити одну з чотирьох Турбо-кнопок. При цьому другу послугу можна замовити і оплатити ще в момент дії першої. Додатковий пакет трафіку відразу буде активований і почне діяти після закінчення першого. При цьому активувати обрану Турбо-кнопку можна двома способами.

Перший варіант

  1. Звичайна Турбо-кнопка. Вона діє лише протягом перших 20 хвилин після підключення. Для її активації необхідно відправити повідомлення на номер 5340 з текстом turbo. При цьому після активації з рахунку буде списано 19 рублів. Можна і просто набрати номер * 111 * 05 #.
  2. Турбо-кнопка 500 МВ. При підключенні з рахунку буде списано 75 рублів, а користувач отримає додатково 500 МВ трафіку. Для підключення на номер 5340 слід відправити текст 167 або ж зателефонувати на номер * 111 * 167 #.
  3. Турбо-кнопка 2 Гб. Вартість 200 рублів. Підключити її можна або набравши номер * 111 * 168 #, або відправивши на номер 5340 повідомлення 168.
  4. Турбо-ночі. Дана послуга підключається раз на місяць, її вартість 150 рублів. У період з 3 години ночі і до 9 ранку користувачі можуть без обмеження користуватися високошвидкісним Інтернетом. Для підключення слід відправити СМС на номер 111 з текстом 776 або набрати номер * 111 * 776 #.

Другий варіант

Дуже часто після того, як трафік, встановлений на обраному тарифному плані, закінчується, в момент завантаження будь-якої сторінки переходить перенаправлення на сайт компанії МТС. Саме тут користувач може переглянути короткий опис всіх наявних Турбо-кнопок і їх вартість. Щоб підключити необхідну послугу, слід просто натиснути на неї і підтвердити підключення. Після цього протягом 5 хвилин Турбо-кнопка буде активована, а з рахунку спишеться оплата.

Як підключити Турбо-кнопку Мегафон

Активувати цю опцію у оператора Мегафон можна лише раз на добу. При її підключенні користувач отримує 30 Мб трафіку. Вартість послуги всього 10 рублів. Підключити Турбо-кнопку користувачі Мегафона можуть наступними способами:

  • Відправивши запит на номер * 435 #.
  • Відправивши смс з будь-яким текстом на короткий номер * 236 * 5 #.

Турбо-кнопка від Білайн - як підключити



У цього стільникового оператора опція істотно відрізняється. Вона не передбачає придбання додаткового трафіку. З її можливістю можна тільки збільшити поточну швидкість наявного трафіку до 100 Мбіт / с. Підключити її можна на 1 годину, на 3 години або на 6 годин. У першому випадку вартість буде становити 10 рублів, у другому 20, і в третьому, відповідно, 30 рублів.

Підключити Турбо-кнопку користувачі інтернету Білайн можуть тільки на офіційному сайті компанії, в своєму особистому кабінеті.

Але варто пам`ятати, що у всіх операторів активувати цю опцію можна лише в тому випадку, якщо на балансі є достатня для списання грошова сума.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!