» » » Мтс: як підключити роумінг по россии?

Мтс: як підключити роумінг по россии?

МТС: як підключити роумінг по Росії?

Якщо ви відправляєтеся у відрядження чи відпустку в інше місто Росії, для вас може стати актуальною послуга «Роумінг» від компанії МТС, так як вона дозволяє залишатися на зв`язку зі своїми близькими, друзями і колегами. Підключити роумінг можна за допомогою декількох способів.

Використання USSD-запиту

Легко і швидко підключити роумінг по Росії можна за допомогою USSD-запиту. Наберіть зі свого мобільного телефону цю команду: * 111 * 2192 #, а потім натисніть на кнопку «Виклик». Після цього послуга «Роумінг» буде відразу активована для вашого номера.

Використання «Інтернет-Помічника»

Підключити роумінг по Росії допоможе «Інтернет-Помічник». Щоб скористатися цим сервісом, потрібно перейти за цим посиланням: ihelper.mts.ru. На завантаженої сторінці пройдіть авторизацію, а потім зайдіть в розділ послуг, виберіть «Роумінг» і клікніть на «Підключити».

Звернення в офіс компанії МТС



Підключити роумінг по Росії від МТС можна, звернувшись в офіс компанії. З адресами їх розташування у вашому місті ви можете ознайомитися, перейшовши за цим посиланням: mts.ru. Зверніть увагу, що для підключення роумінгу в офісі компанії МТС вам буде потрібно пред`явити посвідчення особи - паспорт, права або інший документ. Також необхідно буде заповнити форму, на основі якої вам буде підключена необхідна послуга. В офісі ви також відразу можете дізнатися про тарифи на дзвінки та СМС в режимі роумінгу.

Якщо ж така послуга для вас пізніше буде неактуальна, ви можете в будь-який момент відмовитися від неї. Про те, як це зробити, розказано в статті Як відключити роумінг на МТС.

Також вам можуть бути корисні статті з розділу МТС.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!